Search

Tanečník ze StarDance, co se líbal s mužem, se oženil! Nechyběla Pavla Tomicová

Marek Dědík s partnerkou dlouho hledali vhodné místo pro svůj velký den, až našli malé panství kousek za Prahou. Sice jim počasí moc nepřálo, ale oni dva a všech 70 hostů si veselku užívali naplno.

"Takovou velkou dávku nervozity jsem nepociťoval ani na mistrovství světa v latinsko-amerických tancích,“ popsal svoje pocity Marek, který dle tradic nevěstu před obřadem neviděl a bylo tak pro něj překvapení, v jakých šatech nevěsta před oltář dorazí. Tereza zvolila jednoduché šaty z dílny Marty Musilové, které skvěle podtrhly její dokonalou figuru. Nechyběly ani další tradice jako rozbitý talíř, knedlíčková polévka z jednoho talíře nebo házení kyticí.

Byl to pro nás důležitý den, který jsme si užili společně s  rodinou a našimi blízkými přáteli,“ shodují se manželé Dědikovi, kteří svůj svatební slib stvrdili nejen vášnivými polibkem, ale také snubními prsteny od Jitky Kudláčkové.

Mezi hosty nechyběli ani Dědikovi kolegové ze StarDance Olga Šípková, Roman Zach či Eva Krejčířová. Dorazila také Markova současná taneční partnerka Pavla Tomicová s manželem Ondřejem Malým nebo cvičitelka Hanka Kynychová.

VIDEO: Tanečník Marek Dědík prozradil, koho trénuje na StarDance!

1080p 720p 480p 360p 240p

Tanečník Marek Dědík prozradil, koho trénuje na StarDance! Petr Soukup, Markéta Reinischová

¨

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/562490/tanecnik-ze-stardance-co-se-libal-s-muzem-se-ozenil-nechybela-pavla-tomicova.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Tanečník ze StarDance, co se líbal s mužem, se oženil! Nechyběla Pavla Tomicová"

Post a Comment

Powered by Blogger.