Search

Jan Kočka st. o tragické nehodě: Vzkaz pro rodinu Míly (†28), kterého zabil jeho syn!

Když řidič Míla (†28) v pátek brzy ráno usedl za volant právě naloženého náklaďáku, ještě netušil, že už se nikdy nevrátí ke své partnerce a třem malým dětem. Na 32. kilometru dálnice na Hradec Králové ho o život připravil Jan Kočka mladší (†28), který se tudy řítil déle než 2 kilometry v protisměru!

„Nechápeme, jak se tato tragédie mohla vůbec stát. Zničila životy nejen naše, ale i rodiny řidiče, do kterého můj syn nepochopitelně narazil,“ řekl Blesku Jan Kočka starší (51). „Vypadá to, že nehodu způsobil náš syn, ale o to není náš smutek menší a celá naše rodina soucítí i s rodinou druhé oběti. Jejich smutek je navíc umocněn faktem, že se jedná o člověka, který nehodu nezpůsobil, a tak chápeme jejich obrovský pocit křivdy.“

Syna ale zdrcený otec hájil. „Jan byl hodný kluk a srdcař, nebyl to člověk, který by někomu vědomě chtěl ublížit. Nebyl žádný gauner...“ tvrdí otec. Lidé, kteří Kočku juniora poznali, ale mluví jinak. „Honza nebral nic vážně, ani dopravní předpisy. Z policie měl jen legraci, i po Praze jezdil jako šílenec. Je spíš překvapení, že nezavinil jinou tragédii už dřív. Rychle žil, rychle zemřel,“ pověděl Blesku jeden z nich. Pořád zůstává záhadou, proč Kočka se svým terénním Mercedesem G najel na D1 do protisměru a čelně se srazil s kamionem. Na sociálních sítích se spekuluje, zda nebyl pod vlivem alkoholu či drog. Odpověď by mohla dát soudní pitva, jejíž výsledky by měly být známé už dnes.

Podle informací Blesku je Jan Kočka st. připraven kontaktovat pozůstalé po druhém šoférovi a třeba i nabídnout finanční pomoc. Zatím však ani on nezná totožnost řidiče a jeho blízkých. „Budeme se snažit být nápomocni policii při jejím vyšetřování. Sami čekáme její výsledky,“ uvedl také Kočka.

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/567804/jan-kocka-st-o-tragicke-nehode-vzkaz-pro-rodinu-mily-28-ktereho-zabil-jeho-syn.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Jan Kočka st. o tragické nehodě: Vzkaz pro rodinu Míly (†28), kterého zabil jeho syn!"

Post a Comment

Powered by Blogger.