Search

Vydání desky i nový film teď musí počkat, potvrdila Lucie Vondráčková

Odklad nové nahrávky oznámil Tomáš Ságl ze Ságl Production. „V příštích dnech jsme měli vydat Lucii Vondráčkové desku Růže. Vzhledem k nastalým rodinným záležitostem zpěvačky a po dohodě s ní posunujeme termín vydání i s doprovodnými akcemi. Desku Růže uvedeme v nejbližší možné době a zpěvačce přejeme pevné nervy v nelehké životní situaci,“ sdělil Ságl.

Také společnost Luna Studios zveřejnila, že kvůli rodinné situaci Lucie Vondráčkové se natáčení filmu Hotel Limbo odkládá na pozdější termín. „Hlavní role vyžaduje soustředění a duševní pohodu,“ vzkázal producent Stanislav Dvořák, jenž v Kanadě koprodukci připravuje.

„Lucie Vondráčková nás poprosila o posunutí termínu hlavně kvůli začátku školního roku a stoprocentní péči o děti,“ doplnila režisérka Tina Adamsová. „I když to mění natáčecí plán, musíme soukromí herečky respektovat,“ dodala filmařka, s níž Vondráčková v zámoří natočila už snímek Dokonalý polibek.

Příběh hrdinky chystaného projektu shrnuje distribuční slogan „neměla nic, teď má hotel a spoustu problémů“. Vondráčková, která se v současné době rozvádí s hokejistou Tomášem Plekancem, si na roli počká. „Teď je pro mě a pro oba mé syny nejdůležitější, abychom byli spolu,“ vzkázala.

Let's block ads! (Why?)

https://kultura.zpravy.idnes.cz/deska-ruze-film-limbo-lucie-vondrackova-fct-/filmvideo.aspx?c=A180831_091847_filmvideo_spm

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vydání desky i nový film teď musí počkat, potvrdila Lucie Vondráčková"

Post a Comment

Powered by Blogger.