Search

Šokovaná Vondráčková: Dozvěděla se o rozchodu až z Facebooku?!

„Nikdy jsme jako rodina nedávali fotky dětí, ani z dovolených, ani z rodinných oslav. Takže mě překvapila ta nutnost to okamžitě sdílet, když to ještě nenasdílíme ani my dva sami. A také to, že jsme na to s klukama zůstali sami,“ řekla Vondráčková v Top Staru na Primě. „Ta rychlost je zběsilá, ale to tak asi hokejisti mají,“ doplnila.

Vztek ani křivdu však zpěvačka prý necítí, namísto toho si váží toho, co spolu za prožili. „Pro mě je teď nejdůležitější, aby kluci byli veselí, pokračovali ve školách a kroužcích, které mají, aby se jich to dotklo co možná nejméně,“ uvedla s tím, že právě děti ji teď nejvíce drží nad vodou. 

Lucka zároveň prozradila, že si nemyslí, že by její stále ještě manžel udržoval vztah s Lucií Šafářovou (31). „Není v tom podle mě nikdo třetí. To je život! My jsme žili krásných osm let, které byly hezké. Něco končí a něco začíná. Člověk to tak musí brát,“ dodala zpěvačka.

1080p 720p 360p

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/559144/sokovana-vondrackova-dozvedela-se-o-rozchodu-az-z-facebooku.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Šokovaná Vondráčková: Dozvěděla se o rozchodu až z Facebooku?!"

Post a Comment

Powered by Blogger.