Search

ROZTOMILÉ: Herečka Jitka Čvančarová ukázala první FOTKY novorozeného syna!

Jitka Čvančarová se stala dvojnásobnou maminkou a začátkem tohoto týdne porodila syna Theodora. K dcerce Elence (6) tak přibyla další radost do života. herečka dokonce prozradila, jak bude její syn pokřtěný. „Je krásnej, zdravej a usmívá se! 3,5 kg, 51cm, bude pokřtěný Theodor Christian Čadek. Děkujeme mnohonásobně všem lékařům a celému personálu v Zemské porodnici u Apolináře. Děkujeme váženému profesorovi Antonínu Pařízkovi za jeho profesionální, vlídnou a skvělou péči,“ neskrývala bývalá porotkyně Tvojí tváře dojetí a pocity štěstí.

Čvančarová porod téměř 14 dní tajila. Dítko se narodilo 16. července, ovšem veřejnosti radostnou zprávu herečka prozradila až dva týdny poté. Nyní se herečka na sociální síti se svými příznivci podělila dokonce o první fotografie miminka.

Ke snímkům připojila také dojemný vzkaz: „Moc, moc vám všem děkujeme za vaše gratulace, krásná slova, milá přání. Chci vám říct, že si toho velmi vážím. Dojímáte mě, jste úžasní, děkuji vám,“ napsala Jitka a dodala že všem posílá objetí jak ona tak i celý její rodinný "gang".

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/ext/novinky/roztomile-herecka-jitka-cvancarova-ukazala-prvni-fotky-novorozeneho-syna.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ROZTOMILÉ: Herečka Jitka Čvančarová ukázala první FOTKY novorozeného syna!"

Post a Comment

Powered by Blogger.