Search

Rok po porodu: Hvězda 3v1 Nikol Štíbrová potvrdila rozchod s manželem!

Vztah oblíbené herečce Nikol Štíbrové s Martinem Kynclem nevydržel ani rok po narození syna. Ten přišel na svět 31. července 2017. „Je pravda, že jsme se před časem rozešli a nějakou dobu už spolu jako partneři nežijeme. Dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna,“ přiznala Štíbrová Blesku.

Na podzim 2016 přitom ještě plánovala svatbu poté, co ji na dovolené v Thajsku ji Martin požádal o ruku. „Přišli jsme z baru. My a Dong. Čistila jsem si zrovna zuby. A když jsem říkala ANO, asi jsem vyprskla trochu pasty. A byl to ten den, co se stal Trump prezidentem. Takže jedno je jasný – vydrží nám to až navěky, amen. Tadá,“ informovala tehdy o šťastné události Štíbrová.

Porod měla Nikol náročný - proběhl císařským řezem. „Ty první dny, to byl záhul. Staráš se o všechno a jsi prostě po císaři a bolí tě celý tělo. Navíc do toho ty hormony. Než si to sedlo, tak to byl záhul. Ale teď už je to v pohodě a užívám si to,“ svěřila se tehdy Štíbrová, která se do povědomí lidí dostala poprvé díky seriálu Pojišťovna štěstí.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/rok-po-porodu-hvezda-3v1-nikol-stibrova-potvrdila-rozchod-s-manzelem.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Rok po porodu: Hvězda 3v1 Nikol Štíbrová potvrdila rozchod s manželem!"

Post a Comment

Powered by Blogger.