Search

Práce Dianě Kobzanové chybí: Matka dvou dětí si odskočila na molo, kam ji následovala i její tříletá dcerka

Diana Kobzanová má v rodině nástupkyni. Video: Archiv Dobry Kobzanové

29. srpna 2018 9:51

Práci modelky a moderátorky nechala Diana Kobzanová (36) na chvíli spát a realizuje se hlavně ve své roli maminky. Mezi lidi to ale společnost milující Dianu pochopitelně táhne. Po návratu z Kanady do Česka tedy nafotila editorial lifestylového časopisu a přijala pozvání návrhářky Beaty Rajské (55), aby odmoderovala a předváděla na její autorské přehlídce ve Vratislavicích nad Nisou.

„Po čtyřech letech jsem držela v ruce mikrofon a taky se producírovala. Měla jsem pár minut trému, ale pak jsem si uvědomila, že je to jako s ježděním na kole. To člověk nezapomene,” komentovala svůj návrat na molo bývalá královna krásy. „Práce mi chybí,” dodala Diana a poděkovala návrhářce.

Během show za maminkou na molo přiběhla i modelčina starší dcera Ella a prošla se s Beatou Rajskou. Pozornost publika si náramně užila. „Geny se prostě nezapřou, je to celá maminka,” okomentovala Rajská premiéru Elly Frolíkové (3). 

Jiří Čeladník , Super.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/585569-prace-diane-kobzanove-chybi-matka-dvou-deti-si-odskocila-na-molo-kam-ji-nasledovala-i-jeji-trileta-dcerka.html

Bagikan Berita Ini

2 Responses to "Práce Dianě Kobzanové chybí: Matka dvou dětí si odskočila na molo, kam ji následovala i její tříletá dcerka"

  1. Dobrý den, tady je rychlý, jen v případě, že zoufale potřebujete kouzelné kouzlo, které vám pomůže oživit váš rozpadlý vztah, je opravdu všestranný, soucitný a spolehlivý, pokud jde o kouzlení. Doktor Egwali pravopis domů je tou pravou volbou pro vás. Kontaktujte ho a vysvětlete mu, a mohu vás ujistit, že zbytek by byl úplnou magií, můj milostný život byl na pokraji zhroucení, dokud jsem si neobjednal milostnou frázi, jsem dnes živým svědkem, proto používám toto médium k dejte světu vědět o tomto velkém doktorovi čarodějnic, který mi přinesl klid a pohodu, promluvte si s ním ještě dnes a nechte své emocionální obavy zahodit.
    Oslovíte ho na těchto kontaktech!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurýr: dregwalispellbinder@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Jsem tak hrdá a šťastná, že tu mohu sdílet toto pozoruhodné svědectví, úžasné a mimořádné, prostě nemůžu uvěřit, že můj bývalý manžel je tady se mnou a prosí o všechna jeho špatná jednání a říká mi, jak prázdný se po celou dobu cítil byl pryč, opustil mě a způsobil mi tak bolest po rozvodu, ke kterému došlo před 5 měsíci. A celý tento zázrak se stal okamžitě poté, co jsem kontaktoval doktora Egwaliho o pomoc, jsem dnes nejšťastnější ženou na celém světě, řekl bych, že ho po svém boku budu mít znovu. Je to zázrak pro mě a moji rodinu a věčné potěšení a veselí. Jsem nyní tak šťastný a nevím, jak moc bych měl vyjádřit svou vděčnost a uznání Dr.Egwali. Důrazně bych ho doporučil, pokud potřebujete okamžitou pomoc, protože je zaručena.
    Zašlete mu e-mail dnes /dregwalispellhome@gmail.com nebo přes
    WhatsApp: +2348122948392

    ReplyDelete

Powered by Blogger.