Search

ODHALENÍ NEVĚRY? Lucie Vondráčková si domů vodila spoustu jiných mužů!

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková je časově opravdu vytížená, a tak není divu, že nemá čas trajdat někde po venku. Právě proto za ní její kolegové chodí domů. A protože jsou to převážně muži, není divu, že si místní šuškají, bůh ví co s kým má a jestli právě to není důvod rozchodu s hokejistou Tomášem Plekancem (35).

Jenže omyl! Sama zpěvačka totiž přiznala, že k ní chodí opravdu hodně mužů, ale že se vážně jedná pouze o kolegy a dobré známé. Do hledáčku médií se tak například nechvalně dostal i oblíbený herec ze seriálu Dáma a Král Matěj Hádek (42).

„V mém bytě mě navštěvují muzikanti z mé kapely Petr Kocman, Tomáš Berka, Filip Šašek, producent Stanislav Dvořák, můj bratr David, scénograf Jan Löbl, muzikanti, divadelníci, spolupracovníci, tvůrci klipu, filmaři, mámy a tátové kamarádů našich dětí. Nechodím do baru, tak chodí i pracovní schůzky za mnou. Matěj mi nedávno hrál v klipu, takže spadá přesně do této kategorie. Premiéra klipu je plánovaná na 9. září a písnička se jmenuje Paralelní růže. Bude i na cédéčku Růže, které vyjde v říjnu,“ vysvětlila pro extra.cz dost jasně oblíbená zpěvačka, která se musí v poslední době potýkat s velkým tlakem na svou osobu právě kvůli oznámení rozchodu s hokejovým manželem. Že by ale za tím byl někdo třetí, není rozhodně jasné. To ví jen oni dva a možná pár vyvolených z okolí!

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/odhaleni-nevery-lucie-vondrackova-si-domu-vodila-spoustu-jinych-muzu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ODHALENÍ NEVĚRY? Lucie Vondráčková si domů vodila spoustu jiných mužů!"

Post a Comment

Powered by Blogger.