Search

Nosková definitivně opustila manžela: Rozvádět se nemusím, svatba byla neplatná!

Zpět
na

To, o čem se už několik měsíců spekulovalo, se konečně rozseklo. Zpěvačka Michaela Nosková (35) přiznala, že definitivně odešla od manžela Ondřeje Bábora. Stalo se tak teprve rok po jejich "svatbě" na Sri Lance. "Sňatek jsme nikdy v Česku nelegitimizovali, takže se ani nemusíme rozvádět," přiznala Blesku zpěvačka.

Nosková v posledních měsících vyklidila prostor na české muzikálové scéně, kde byla jednou z nejvytíženějších hvězd, a začala budovat kariéru v Londýně. Už v květnu její přátelé Blesku potvrdili, že jedním z důvodů jsou i partnerské neshody. Tehdy to ještě Nosková zapřela, teď to už ale neskrývá. "Odjela jsem do Londýna i proto, abych si to urovnala. A vzhledem k tomu, že problémy mezi námi už trvají déle, tak jsme se dohodli, že to nemá smysl prodlužovat," přiznala Nosková.

Nosková teď pravidelně se svým programem muzikálových melodií vystupuje v londýnském podniku Sarastro a neskrývá spokojenost. Rozpadlý vztah už neřeší.  "Co se týče mě, přišlo mi, že vztah, který jsme měli, už nebyl ani pro jednoho z nás naplňující," dodala zpěvačka, která řeší hlavně spokojenost své dcery. "Eliška pro mě je, byla a vždycky bude v celé situaci nejdůležitější," říká s tím, že za rozchodem nestojí nikdo třetí.

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/557862/noskova-definitivne-opustila-manzela-rozvadet-se-nemusim-svatba-byla-neplatna.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nosková definitivně opustila manžela: Rozvádět se nemusím, svatba byla neplatná!"

Post a Comment

Powered by Blogger.