Search

Manželka ( 39) zpěváka skupiny Korn nalezena mrtvá. Se závislostí na drogách bojovala přes 20 let

Jonathan Davis manželkou Deven

Jonathan Davis manželkou Deven Profimedia.cz

20. srpna 2018 9:54

Odloučená manželka zpěváka metalové skupiny Korn Jonathana Davise (47) Deven Davis (✝39) byla nalezena mrtvá týden poté, co byla naposledy viděna na veřejnosti. Její tělo našli ve stejný den, kdy podle portálu TMZ její manžel vyplnil žádost o soudní omezení přístupu k dětem.

Podle soudních dokumentů se bývalá herečka z filmů pro dospělé nesměla starat ani trávit čas s jejich dvěma dětmi Pirate (13) a Zeppelin (11), a dokonce ani se psem. Podle Davise byla jeho žena silně závislá na drogách a se svou závislostí bojovala přes 20 let. Tvrdil také, že kvůli tomu zanedbávala péči o děti.

Deven byla na léčení celkem šestkrát, ale stále byla závislá na předepsaných lécích, kokainu i heroinu. Drogy zpěvák několikrát našel v jejím domě, kam odvážel děti. Deven a Jonathan se brali v roce 2004. Zpěvák pak požádal o rozvod v roce 2016, kvůli neshodám se však proces táhl až do její smrti. 

Kristýna Janoušková , Super.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/584636-manzelka-39-zpevaka-skupiny-korn-nalezena-mrtva-se-zavislosti-na-drogach-bojovala-pres-20-let.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Manželka ( 39) zpěváka skupiny Korn nalezena mrtvá. Se závislostí na drogách bojovala přes 20 let"

Post a Comment

Powered by Blogger.