Search

Lejla Abbasová je čtyřnásobná maminka, dvojčata se narodila předčasně

Dvojčata, které Abbasová pojmenovala Teo a Ben, se narodila předčasně již před necelým měsícem a musela proto do inkubátoru. Informoval o tom web Maminka.cz.

Otcem dvojčat je turecký podnikatel Volkan Kaynak, Lejla Abbasová s ním má také roční dceru Iman. Otcem šestiletého Davida je její někdejší partner Michael Kocáb (64).

„Jsem obecně vůči porodu absolutně pokorná. Rozhodně nic nehrotím a snažím se být maximálně informovaná,“ řekla moderátorka ještě před porodem v rozhovoru pro časopis Maminka.

„Mysleli jsme si, že budeme mít nejspíš dvě holčičky, možná páreček. S dvěma kluky jsme vůbec nepočítali a trochu nás to zaskočilo. David se teď trochu bojí, že mu bráchové budou demontovat lego a krást mu jeho klučičí hračky,“ dodala Abbasová. 

Dceru Iman moderátorka přivedla na svět loni v červenci a zvolila domácí porod. „Některé ženy by do toho i chtěly jít, ale kvůli neinformovanosti a různým nálepkám šarlatánek a hazardérek se bojí. Neustále narážíte na informace, které jsou protichůdné nebo hysterické, a to z obou stran. Je mi líto i komentářů typu: Já tě obdivuju. Za co obdiv? Za to, že umím rodit stejně jako ostatní ženy? I proto jsem se rozhodla, že chci o porodu doma mluvit veřejně. Minimálně proto, aby se otevřela diskuse,“ řekla tenkrát pro iDNES.cz.

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/lejla-abbasova-dvojcata-porod-volkan-kaynak-michael-kocab-teo-ben-inkubator-1u8-/lidicky.aspx?c=A180814_141919_lidicky_sub

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Lejla Abbasová je čtyřnásobná maminka, dvojčata se narodila předčasně"

Post a Comment

Powered by Blogger.