Search

Doležalová dva týdny tajila, že porodila: Dceři dala nezvyklé jméno

Herečka a spisovatelka, které zanedlouho vyjde druhá kniha, musela na porodní sál v pražské porodnici v Podolí ještě před plánovaným termínem, v úterý 7. srpna.

S partnerem Markem Zelinkou (31) se tak už skoro čtrnáct dní mohou radovat z holčičky, která dostala vskutku nezvyklé jméno - Alfréda. „Alfí je náš největší poklad, a teď už jsme všichni společně doma.“

„V podolské porodnici jsme si trochu pobyli, protože bylo potřeba holčičku ještě sledovat," přiznala pro iDnes.cz Doležalová, že vše nešlo úplně jako na drátkách.

„Ale naštěstí jsme byli s nejlepší neonatologickou péčí a všem v porodnici patří obrovské poděkování," přiznala šťastná maminka, která si své soukromí pečlivě střeží. I samotné těhotenství držela v tajnosti celých pět měsíců, než to oznámila na Instagramu.

Návrat do práce zatím Marie neplánuje, dceruška je pro ni totiž na prvním místě. „Uvidíme, jak mateřství budu zvládat a podle toho se vše bude odvíjet. Je to ta nejdůležitější životní role a tu nechci uspěchat," dodala pro iDnes.cz představitelka Saši z Comebacku. Z miminka se už raduje také seriálová Ivuška alias Kristýna Leichtová. Ta má také dceru, kterou pojmenovala Dorotka.

VIDEO: Maruška vyhrála StarDancem s partnerem Markem Zelinkou. Proč už ho neuvidíme v další řadě?

1080p 720p 480p 360p 240p

Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo Tereza Kovářová

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/560140/dolezalova-dva-tydny-tajila-ze-porodila-dceri-dala-nezvykle-jmeno.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Doležalová dva týdny tajila, že porodila: Dceři dala nezvyklé jméno"

Post a Comment

Powered by Blogger.