Search

Vrátí se k sobě? Po podpásovce od Rytmuse září Dara Rolins po boku dcery Laury a expřítele Matěje Homoly!

Matěj Homola a Dara Rolins s dcerou Laurou Foto: Instagram M. Homoly

1. července 2018 15:17

Zpěvačka Dara Rolins se letos po sedmi letech vztahu rozešla s raperem Rytmusem (41). Ten se teď chlubí novou láskou Jasminou Alagič (29), a tak trochu netaktně naznačuje, že vášeň, kterou se slovenskou moderátorkou prožívá, ještě nikdy, a tedy ani s Darou, nezažil.

Rolins má ale v životě jednoho muže, se kterým je navždy spojena prostřednictvím společné dcery Laury (10). Zpěvák z kapely Wohnout Matěj Homola (45) se teď na sociální síti pochlubil společnou fotkou jak s Laurou, tak se svou expartnerkou Darou.

„Dnes je nejlepší den v roce. Pro rodiče, kteří teď dva měsíce nebudou muset vstávat,“ vtipkoval Matěj Homola. Všichni vypadali dohromady jako spokojená rodinka, byť Matěj i Dara už dávno netvoří pár. I když…Jak se říká, stará láska nerezaví a nikdy neříkej nikdy.

Na snímku vypadali všichni tak spokojeně, až je fanoušci v komentářích pod fotkou dávali zase dohromady. „Sluší vám to, dejte to zas dohromady,“ žadonili fanoušci. Tak uvidíme, jak se to mezi nimi nakonec vyvine... 

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/575629-vrati-se-k-sobe-po-podpasovce-od-rytmuse-zari-dara-rolins-po-boku-dcery-laury-a-expritele-mateje-homoly.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vrátí se k sobě? Po podpásovce od Rytmuse září Dara Rolins po boku dcery Laury a expřítele Matěje Homoly!"

Post a Comment

Powered by Blogger.