Search

TV Barrandov ruší Naše zprávy: Místo nich bude DEVÁTÝ pořad Jaromíra Soukupa!

"Diváci televize Barrandov sice v průběhu srpna neuvidí klasické televizní
zpravodajství, ale mohou se těšit, že od září budou mít možnost sledovat nové zpravodajské formáty. S novým programovým schématem se totiž v nabídce TV Barrandov objeví nový pořad, který bude s nadhledem komentovat aktuální domácí i světové dění," oznámila televize v tiskové zprávě. Ony komentované události má mít na starosti právě Soukup, který už má na své stanici osm pořadů - Takový byl týden JS, Týden podle JS, Instinkty JS, Aréna JS, Kauzy JS, Jak dopadly Kauzy JS, Týden s prezidentem a Duel JS.

Z kroku jsou v šoku především lidé, kteří na Barrandově zpravodajství připravovali. Ještě dnes ráno totiž normálně pracovali, a najednou jim přišla stejná tisková zpráva jako do médií, podle které Naše zprávy v pátek definitivně končí. Oficiálně však nikdo komentovat nic nechce. Většina z nich však podle všeho z televize odchází. Co bude s moderátory Našich zpráv René Hniličkou, Mirkem Vaňurou, Petrem Převrátilem či Evou Borskou, televize neoznámila.

"Pro ukončení klasického večerního zpravodajského bloku hovoří především fakt, že dlouhodobě klesá zájem diváků o zpravodajství na všech televizních kanálech. TV Barrandov se jako první rozhodla na tento dlouhodobý trend reagovat a vyjít divákům vstříc," píše se v tiskové zprávě, v níž má poslední slovo právě Soukup. 

„Jsem přesvědčen o tom, že naše rozhodnutí je správné. TV Barrandov rozhodně nerezignuje na zpravodajství a publicistiku, jen ji chceme, podobně jako v případě jiných mých pořadů, nabídnout v podobě, která bude pro diváky atraktivní. Věřím, že opakování zpráv z internetu a promítání videí ve stylu sociálních sítí není prostě již perspektivní cesta. Již v průběhu léta jsme si vyzkoušeli některé nové zpravodajské formáty a nyní víme, že mají šanci uspět,“ uvedl generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.


Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/555573/tv-barrandov-rusi-nase-zpravy-misto-nich-bude-devaty-porad-jaromira-soukupa.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "TV Barrandov ruší Naše zprávy: Místo nich bude DEVÁTÝ pořad Jaromíra Soukupa!"

Post a Comment

Powered by Blogger.