Search

Robert Pattinson ze Stmívání přiletěl do Varů: Nejdřív čučel do země, pak roztál!

Pattinson přiletěl soukromým letadlem z Londýna a v Karlových Varech na letišti ho přivítal výkonný ředitel festivalu Kryštof Mucha. Herec v kšiltovce a černých brýlích však většinou koukal do země a snažil se uniknout před pozorností.

Přímo z letiště pak Pattinson odjel do Grandhotelu Pupp, kde na něj čekali fanoušci. Ti však měli smůlu. Auto s mladým hercem zajelo rovnou do garáže a obligátní pózování a rozdávání podpisů před hotelem, jaké podstoupí téměř všechny hvězdy, se tentokrát nekonalo.

V jednu hodinu odpoledne pak uvedl v karlovarském městském divadle, kde na něj čekal dav fanoušků, svůj nový film Rover. Tak už pár autogramů rozdala a dokonce česky pozdravil. "Ahoj!" překvapil diváky v divadle s tím, že to je ale jediné, co česky umí.

Večer je očekáván na červeném koberci slavnostního zakončení letošního 53. ročníku MFF Karlovy Vary, kde převezme od Jiřího Bartošky cenu prezidenta festivalu.

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-karlovy-vary/552718/robert-pattinson-ze-stmivani-priletel-do-varu-nejdriv-cucel-do-zeme-pak-roztal.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Robert Pattinson ze Stmívání přiletěl do Varů: Nejdřív čučel do země, pak roztál!"

Post a Comment

Powered by Blogger.