Search

Manželka Leoše Mareše nepřestává šokovat: Vidíte, co má na břiše? FOTO

Leoš Mareš si užívá zaslouženého moderátorského volna, a tak vytáhl na dovolenou svoji ženu Moniku Marešovou. A nevyrazili nikam jinam, než na letos extrémně populární destinaci Mykonos. Řecký ostrov je letos plný hvězd. Dokazuje to fakt, že v poslední době z řad českých celebrit toto krásné místo navštívila i modelka Jitka Nováčková, nebo Andrea Verešová.

A jak to tak bývá, k létu a dovolené patří i odhalování těl. Teprve teď se ukazuje, kdo v zimě tvrdě makal a kdo si válel šunky a přežíral se. A Leošova Monika rozhodně patří do té první skupiny! Zatímco dříve se lidé vyjadřovali spíše k její nepřirozené štíhlosti, dneska obdivují rýsující se svaly na břiše.

Monice sice za tři roky bude obávaných čtyřicet let, ale postavičku má takovou, že by jí to mohla závidět i leckterá dvacítka z řad modelek. Vypadá to, že se módní redaktorka minula povoláním a modeling je to, co jí Pán Bůh původně předurčil. Leoš sice všechny předešlé modelky vyměnil za ženu z jiného oboru, ta ale paradoxně vypadá možná nejlépe ze všech jeho žen. Jen tak dál!

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/manzelka-leose-marese-neprestava-sokovat-vidite-co-ma-na-brise-foto.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Manželka Leoše Mareše nepřestává šokovat: Vidíte, co má na břiše? FOTO"

Post a Comment

Powered by Blogger.