Search

Volné šaty vévodkyně Meghan: Má pod nimi snad co skrývat?

Přesně po čtyřech týdnech od svého vlastního obřadu se vévodkyně a vévoda ze Sussexu objevili na svatbě znovu. Vdávala se Celia McCorquodale (29), sestřenice prince Harryho a neteř jeho matky, princezny Diany (†36). A ačkoliv na svatbě by měla být v hledáčku všech přítomných hlavně nevěsta, tentokrát, byť jistě nechtěně, jí trochu pozornosti ubral právě královský pár.

Foto: Profimedia.cz

Stejný nos, stejný úsměv. Celia McCorquodale, která si brala George Woodhouse, se jako příbuzná lady Diany rozhodně zapře. Kromě toho má ale stejnou tiáru, kterou měla i její teta na svatbě s princem Charlesem. I samotná květina je velice podobná

Ladí jim to

Každý, kdo má alespoň špetku smyslu pro styl, určitě ocenil, jak krásně byla vévodkyně Meghan (36) s princem Harrym (33) sladěna. Kravata je stejného odstínu jako květiny na šatech jeho královské krásky. A právě tyto šaty vzbudily tolik pozornosti.

Maxi šaty jsou značky Oscar De La Renta a velice se vymykaly tomu, co měla na sobě většina ostatních dam. Nepůsobily zrovna tradičně, zato velice moderně. A rozhodně splňovaly všechna kritéria, kterými by se ženy z královské rodiny měly řídit. Tedy až na to, že neměla silonky.

Meghan opět dokázala, že jde hlavně s dobou. Tento styl totiž teď vévodí většině módních kolekcí. Nicméně ne vždycky stačí oblékat se podle posledních výstřelků módy. Vévodkyně to od všech samozvaných kritiků pořádně schytala.

Foto: Profimedia.cz

Harry jako správný gentleman pomáhá své ženě překonat všechny nerovnosti terénu

Mnoho lidí se k jejímu outfitu vyjádřilo jako k jasnému přešlapu, že jí vůbec neslušel a nesedl. Vtipálci zase čapli příležitost za pačesy a pořádně se do ní obuli. Dělají si legraci z toho, že šaty ušila z povlečení a fascinátor že je zase houbička na mytí.

Čeká snad miminko?

Ovšem ti nejstatečnější se Meghan a jejího výběru šatů zastávají. Prý zvolila takto volný střih z jednoho prostého důvodu – je těhotná. Jenže na to, aby bývalá herečka musela skrývat těhotenství, by při své tělesné konstituci musela být minimálně v pátém měsíci, dříve by to na ní zajisté nebylo vidět. A že by snad otěhotněla ještě před svatbou? Nevěříme, že by to Buckinghamský palác dovolil. Dost na tom, že si princ Harry, vnuk královny Alžběty, bral rozvedenou Američanku, bývalou herečku, a ještě navíc míšenku.

Foto: Profimedia.cz

Volnější šaty Meghan rozhodně nemá proto, aby zakryla těhotenské bříško. Podle nás je model od Oscara de la Renty velice vkusný

Domníváme se, za tím není třeba hledat nic jiného, než že vévodkyně Meghan zvolila šaty, které se hodí na svatbu na venkově a ukázala, že existuje i jiný střih šatů než pouzdrovky, které si na sebe vévodkyně může obléci, a přesto vypadat velice vkusně. My bychom takové šaty braly hned!

Jak se vám šaty vévodkyně líbí?

Let's block ads! (Why?)

https://www.prozeny.cz/clanek/volne-saty-vevodkyne-meghan-ma-pod-nimi-snad-co-skryvat-48356

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Volné šaty vévodkyně Meghan: Má pod nimi snad co skrývat?"

Post a Comment

Powered by Blogger.