Search

Královna si s Meghan skvěle notuje, dala jí luxusní dárek! FOTO

Už je to téměř měsíc, co bývalá herečka Meghan Markle spojila svůj život s britským princem, a chtě nechtě se tak musela chopit i královských povinností. Zatím to ale vypadá, že svou novou roli vévodkyně zvládá bravurně, na oficiálních cestách jen září a rozdává úsměvy na všechny strany. Navíc to vypadá, že s královnou si skvěle rozumí.

Důkazem je kromě veselých fotografií i fakt, že britská panovnice Meghan dala velmi luxusní dárek, který neunikl pozornosti novinářů.

Meghan Markle - 2
Zdroj: Profimedia

Ti ho zpozorovali při pracovní cestě královny do hrabství Cheshire, kam ji Meghan doprovázela. Uši vévodkyně zdobily skvostné náušnice. Že je perlovo-diamantový šperk opravdu dárkem od Alžběty II., potvrdil Buckinghamský palác portálu E!News. Není však jasné, jestli pochází z osobní sbírky královny, nebo byl koupený speciálně pro vévodkyni.

Meghan od královny už drahý šperk dostala - a to přímo na svatbu. Diamantový diadém ale musela po obřadu vrátit, náušnice si bude moct nechat. V den D Meghan dostala navíc akvamarínový prsten od prince Harryho, který dříve patřil princezně Dianě. Ani ten už jí nikdo nesebere.

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/kralovna-si-s-meghan-skvele-notuje-dala-ji-luxusni-darek-foto.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Královna si s Meghan skvěle notuje, dala jí luxusní dárek! FOTO"

Post a Comment

Powered by Blogger.