Search

Dramatická změna v oblékání Meghan: Experti odhalili, co se tím snaží vykřičet do světa!

Z Meghan Markle se v květnu stala vévodkyně ze Sussexu a členka slavného britského královského rodu Windsorů. Americká herečka si v kapli sv. Jiří na hradě Windsor vzala prince Harryho. Od zásnub s britským princem je Meghan neustále pod drobnohledem veřejnosti, kterou hlavně zajímá její módní vkus. Experti na ženské odívání si všimli, že Vévodkyně ze Sussexu po svatbě změnila svůj šatník.

V době po oznámení zásnub s Harrym jsme mohli novou členku královské rodiny vídat hlavně v tmavších barvách. Vždyť i na oficiální zásnubní fotografii je Meghan v černých šatech. Ovšem poté, co se z ní oficiálně stala vévodkyně ze Sussexu, z šatníku naprosto vyřadila oblečení tmavé barvy a její oblíbenou barvou se stala starorůžová. Na zahradní slavnost v Buckinghamském paláci k sedmdesátým narozeninám prince Charlese si oblékla světlounce růžové šaty, tato barva se jí zřejmě zalíbila a znovu ji vynesla na své první Trooping the Colour. Experti se však domnívají, že to není jen tím, že by se Meghan starorůžová pouze líbila, ovšem že tím chce vyjádřit, jak šťastná je v manželství s princem Harrym.

„Podvědomě skrze barvu říká, že je zamilovaná,“ řekla psycholožka Karen Haller pro DailyMail. „Odstíny světle růžové demonstrují pečující, oddanou, soucitnou stranu lásky. Vůbec nejsem překvapena, že to tak je, vzhledem k tělesné řeči mezi ní a princem Harrym, a že to zrcadlí nošením světle růžové,“ dodala Karen. Meghan má před sebou náročný měsíc. Na začátku července se konají křtiny prince Louise a má před sebou oficiální návštěvu Irska. Uvidíme, zda si na obě události opět zvolí světle růžovou róbu.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

1080p 720p 360p

Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci Reuters

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-kralovske-rodiny/551211/dramaticka-zmena-v-oblekani-meghan-experti-odhalili-co-se-tim-snazi-vykricet-do-sveta.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Dramatická změna v oblékání Meghan: Experti odhalili, co se tím snaží vykřičet do světa!"

Post a Comment

Powered by Blogger.