Search

Chodítko a lízátko do ruky. Jak řeší Agáta Prachařová kňourání dcery?

Modelka a moderátorka Agáta Prachařová je známá provokatérka. Naposledy naštvala maminky svou fotkou na Instagramu. Na té je její devítiměsíční dcera Mia se začmáraným obličejem, v chodítku a s lízátkem v ruce. „Konec biomatky…když furt kňourá,“ napsala k snímku.

Agáta Prachařová nechce ukazovat fotky malé dcerky Mii, proto jí tentokrát začmárala obličej černou fixou do tvaru srdce, aby nikdo neviděl, jak vlastně vypadá. 

Agáta Prachařová: Třetí dítě bych si přála, ale nevím, jak by to vzal Kryšpín

Jak sama tušila, její příspěvek vzbudí pohoršení. Ani ne tak kvůli zakrytému obličeji, ale kvůli chodítku a lízátku. V hashtagu u příspěvku proto napsala "sezertemevsichni" a taky že ano. Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Mně přijde smutný rvát tak malým dětem chodítka a sladkosti, jen aby měla matka klid,“ napsala jedna z maminek do komentářů. 

V dalších komentářích zase ženy řeší nevhodná chodítka: "To vám vaše děti poděkují, až budou mít problémy s kyčlema a zádama. Mluvím z vlastní zkušenosti, jako malá jsem furt drandila v chodítku a teď mám kyčle jak důchodce. Dle ortopedů je to z chodítka," píše jedna diskutující. 

Chodítko? Rozhodně ne!

Některé diskutérky nedokázaly rozdýchat ani zakrytý obličej malé Mii. "Nedovedu si představit že jako matka vezmu fix a pomaluji obličejíček mojí milovaný holčičky a ještě to vystavím. To je nechutný!" píše další. A ostatní se přidávali: "Když nechcete ukázat Miu, tak ji nefoťte. Toto je hrůza, ta černá čmáranice na obličeji."

Někteří ale dokonce Agátu a její styl výchovy bránili: Každý ať si vychovává své děti, jak uzná za vhodné!" 

Co si myslíte vy? Napište nám do komentářů...

Agáta je po druhém porodu znovu ve formě. Na mole se ukázala v plavkách
Víme, jak Agáta Prachařová pojmenovala svou dceru. Prozradil to dědeček

Let's block ads! (Why?)

https://www.maminka.cz/clanek/choditko-a-lizatko-do-ruky-jak-resi-agata-pracharova-knourani-dcery

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Chodítko a lízátko do ruky. Jak řeší Agáta Prachařová kňourání dcery?"

Post a Comment

Powered by Blogger.