Search

NEČEKANÉ KOMPLIKACE: Otec Meghan Markle v ohrožení života! Co bude s plánovanou svatbou?

Miliony liber za královskou svatbu létají vzduchem, přípravy vrcholí a všichni se v napětí a očekávání těšili na sobotu, kdy si má princ Harry a Meghan Markle říct své symbolické ano. Jenže těsně před dnem D přišly opravdu hodně nepříjemné komplikace. Otec Meghan svoji dceru k oltáři nepovede! Prodělal totiž infarkt.

Podle serveru TMZ se smutná událost přihodila už před šesti dny. Otec nevěsty Thomas Markle naštěstí sám poznal, že má infarkt, a tak jel včas do nemocnice. I tak mu ale nečekané zdravotní potíže nedovolí účastnit se dlouho očekávané svatby. K oltáři tak bude muset Meghan odvést někdo jiný.

Jako hlavní důvod neúčasti však zmiňovanému serveru řekl, že nechce svoji dceru znemožnit před celým světem a udělat nějaký trapas. Meghan se celá situace velmi dotkla, ale k dění se samozřejmě vyjádřil pouze mluvčí Kensingtonského paláce. „Jde o hluboce osobní moment pro slečnu Markle ve dnech před svatbou,“ potvrdil svými slovy, že ve dnech, kdy by se Meghan měla soustředit pouze na přípravy a těšit se na svůj velký den, trápí se kvůli nemocnému otci, kterého infarkt ohrozil na životě.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/necekane-komplikace-otec-meghan-markle-v-ohrozeni-zivota-co-bude-s-planovanou-svatbou.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "NEČEKANÉ KOMPLIKACE: Otec Meghan Markle v ohrožení života! Co bude s plánovanou svatbou?"

Post a Comment

Powered by Blogger.