Search

Meghan překvapila. Svými jednoduchými šaty vyvolala pozdvižení v módním světě

WINDSOR Americká herečka Meghan Markleová, která si v sobotu vzala za manžela britského prince Harryho, si na svatbu oblékla šaty britské návrhářky Clare Waight Kellerové, jež se loni stala první ženou na postu umělecké ředitelky slavné francouzské módní značky Givenchy.

Hedvábné šaty s tříčtvrtečními rukávy a lodičkovým výstřihem ukončily měsíce spekulací a netrpělivého očekávání expertů i fanoušků královské rodiny.

Šaty do pasu obepínají postavu, sukně s protaženou vlečkou splývá v měkkých křivkách díky spodničce z trojí vrstvy hedvábné organzy. Tříčtvrteční rukávy dodávají nádech rafinované modernosti.

Meghan Markleová a princ Harry si řekli své „ano“.
Meghan Markleová během obřadu.

Róbu doplnil závoj s květinovou kompozicí složenou z typických rostlin každé země britského Společenství. Prosté, elegantní a ohromující - to jsou první komentáře módních expertů.

Podle prohlášení Kensingtonského paláce, který informoval o Kellerové coby autorce šatů, si Meghan přála šaty „s elegantní estetikou, bezchybným provedením a uvolněným vzhledem“.

Meghaniny šaty se stanou inspirací pro nevěsty na celém světě

Dá se předpokládat, že stejně jako v minulosti i nyní Meghanina volba ovlivní podobu svatebních šatů nevěst po celém světě. V 80. letech definovala pohádkový vzhled nevěst princezna Diana, která pro svatbu s princem Charlesem zvolila šaty s romantickými detaily a dramatickou vlečkou.

A když si v roce 2011 princ William bral Kate Middletonovou, staly se její krajkové šaty s dlouhými rukávy okamžitě novým trendem, který nevěsty vrátil k tradičnějším, krajkovým a více zahalujícím svatebním róbám.

Let's block ads! (Why?)

https://relax.lidovky.cz/meghan-si-na-svatbu-oblekla-saty-clare-waight-kellerove-pgv-/moda.aspx?c=A180519_140116_moda_ele

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Meghan překvapila. Svými jednoduchými šaty vyvolala pozdvižení v módním světě"

Post a Comment

Powered by Blogger.