Search

Lidé se loučili s bavičem Mladým, Náhlovský se na pohřbu rozplakal

Mezi prvními se k budově krematoria dostavil jeho dlouholetý kolega Josef Alois Náhlovský, kterého smrt mladšího kamaráda velice zasáhla. Na pohřeb s ním přišla i jeho manželka Jana. Při smutečním obřadu se oba neubránili slzám.

Na oblíbeného baviče přišel zavzpomínat i moderátor Karel Šíp. Ten usedl do lavice hned vedle Náhlovského a jeho ženy. Smutek byl na známém moderátorovi také velice znát.

Celý smuteční obřad ozvláštnila i jedna nevšední událost. Mladý byl totiž velkým milovníkem létání a jeho mladší bratr se tak rozhodl, že na něj zavzpomíná v tomto stylu. Na pohřeb totiž dorazil v malém vrtulníku, na kterém se objevila jejich společná fotka.

S Mladým se přišli rozloučit i další hvězdy českého showbyznysu. Ve Strašnicích tak nechyběla zpěvačka Petra Černocká, komik Milan Pitkin, režisér Jiří Adamec nebo zpěvačka Věra Martinová. Mezi přítomnými byl také Petr Janda z kapely Olympic.

15

GALERIE: Rozloučení s Josefem Mladým

Zdroj: Profimedia

Rozloučení s Josefem Mladým - Josef Náhlovský

Hodnocení:

Oblíbeného komika, který se proslavil účinkováním v zábavných estrádách na TV Nova, v minulosti trápila cukrovka. S těžkou formou této nemoci bojoval posledních deset let. V létě loňského roku mu pak lékaři diagnostikovali rakovinu. Po deseti měsících Mladý zemřel ve vinohradské nemocnici.
 

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/lide-se-loucili-s-bavicem-mladym-nahlovsky-se-na-pohrbu-rozplakal.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Lidé se loučili s bavičem Mladým, Náhlovský se na pohřbu rozplakal"

Post a Comment

Powered by Blogger.