Search

Brenda z Beverly Hills 90210 podruhé bojuje s rakovinou: Dojemná slova z nemocničního lůžka!

V neděli slavily svátek všechny maminky, jenže Shannen si pro tu svoji bohužel nemohla připravit žádný mimořádný program. Právě totiž leží v nemocnici a už podruhé se snaží porazit rakovinu a zachránit si život.

Přesto na maminku Rosu ale nezapomněla. „Šťastný Den matek, mami. Beru tě jenom na ty nejlepší místa. Nemocniční jídlo? Mňam," žertovala brunetka na svém Instagramu, kde zveřejnila také společnou fotku s mámou, která je jí v těžkých chvílích velkou oporou.

Herečka na snímku leží na nemocničním lůžku se zavřenýma očima, zatímco maminka ji objímá a hladí ji po vlasech. „Miluju tě. Děkuju, že jsi tu vždycky pro mě. Napsala bych ještě víc, ale prášky na bolest už začínají působit," dodala Doherty.

Tu kromě Beverly Hills u nás proslavil i seriál Čarodějky, kde v roli Prue pravidelně porážela démony. Ve skutečném životě se ale musí potýkat s neviditelnou hrozbou - rakovinou prsu. Tu jí diagnostikovali v srpnu 2015 a nemoc se jí rozšířila i do lymfatických uzlin.

Podstoupila proto masektomii (operativní zákrok, při kterém se uříznou ňadra) a posléze i chemoterapii a ozařování. Teprve v dubnu 2017 se její stav zlepšil a zdálo se, že Shannen se blýská na lepší časy. Ovšem minulý týden výsledky testů nedopadly nejlépe a vypadá to, že se nemoc bohužel znovu vrátila. 

VIDEO: Shannen promluvila o své kruté nemoci...

720p 480p 360p 240p

Shannen Doherty mluví o své nemoci Youtube.com

 

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/542279/brenda-z-beverly-hills-90210-podruhe-bojuje-s-rakovinou-dojemna-slova-z-nemocnicniho-luzka.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Brenda z Beverly Hills 90210 podruhé bojuje s rakovinou: Dojemná slova z nemocničního lůžka!"

Post a Comment

Powered by Blogger.