Search

Vlaďka Erbová slaví: Kristelová s Řepkou BUDOU PYKAT ZA SEXUÁLNÍ INZERÁTY!

Administrativa - Administrativa Ostatní odborní pracovníci v22 000 Kč

Odborní administrativní pracovníci a asistenti Asistent - personalista. Požadované vzdělání: úso s maturitou (bez vyučení). Pružná pracovní doba, úvazek: . Mzda min. 22000 kč, mzda max. 30000 kč. Volných pracovních míst: 1. Poznámka: Co bude náplní Vaší práce?, - koordinace a administrativní podpora v personální oblasti (vyhledávání a přijímání zaměstnanců, výstupy zaměstnanců, smlouvy, výměry, docházka, …), - spolupráce na motivačním systému zaměstnanců, - zajištění občerstvení, OOPP a ostatních pracovních podmínek, - organizace a naplňování plánu vzdělávání, - plánování personálních nákladů, - spolupráce s externí firmou pro mzdové účetnictví, - je podřízen/a přímo manažerovi provozu, , Jaké požadavky byste měli splňovat?, - SŠ vzdělání s maturitou, - dobré komunikační schopnosti, - minimálně 2-letá zkušenost s personalistikou , - znalost NJ nebo AJ výhodou (možnost dále se zdokonalovat), - týmového duch, - pečlivost, spolehlivost a schopnost logického myšlení, - schopnost orientovat se v informačních systémech a vytvářet a pracovat s daty, - znalost práce v programech MS Office , , , Co Vám můžeme nabídnout?, - práci na dobu určitou (zástup za MD) s velmi pravděpodobnou možností pracovat dále ve firmě na jiné nebo stejné pozici, - moderní a útulné pracovní prostředí, - firemní kulturu založenou na respektu, pozitivním přístupu a partnerství, - týmového ducha, - pestrou činnost ve firmě, která se neustále vyvíjí, možnost učit se nové věci, - možnost nebýt jen personalistou, - práci v mezinárodním prostředí , - občerstvení na pracovišti, - bonusy. Pracoviště: Elliot paul s.r.o., Chrastavická, č.p. 217, 344 01 Domažlice 1. Informace: Petr Pojar, +420 379 300 180.

Výroba - Výroba Elektromechanik elektrických zařízení24 000 Kč

Elektromechanici elektrických zařízení (kromě zařízení v dopravních prostředcích) Elektromontáže (NN, VN). Požadované vzdělání: střední odborné (vyučen). Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 24000 kč. Volných pracovních míst: 3. Poznámka: Jedná se o pozici "eletromontáže (NN, VN)" !!! Místo výkonu práce: Cheb (dle zakázek). Pracovní poměr na dobu neurčitou. Vhodné i pro absolventy. Pracovní doba: Po-Pá 7:00-15:30 h. Požadujeme: praxe výhodou, vyhláška 50 (§ 6), řidičský průkaz sk. B, nebát se výšek. Nabízíme: dovolená 25 dnů. Kontakt pro zájemce: telefonicky (volat Po-Pá do 8:00 h) anebo e-mailem.. Pracoviště: Chebská elektro firma s.r.o. -002, 350 02 Cheb 2. Informace: Jan Veselý, +420 608 969 333.

Administrativa - Administrativní asistentka130 Kč

Administrativní asistentku hledáme na pravidelnou dlouhodobou spolupráci na 3-4 dny v týdnu. Prac. doba 9:00-13:30hod., popř. ještě 14:00-cca 17hod. Běžná administrativní agenda, příprava podkladů pro účetnictví, zpracování poptávek na dodávky prací, styk s klienty v oblasti pronájmů bytů a kanceláří. Požad. bezúhonnost, spolehlivost, pečlivost, znalost práce s PC (Word, Excel, internet), časovou flexibilitu. Místo práce v P5 a později též v P1. Životopis prosím zasílejte na e-mail.

Ochrana a ostraha - Ochrana a ostraha Vrátný13 500 Kč

Vrátní. Požadované vzdělání: základní + praktická škola. Jednosměnný provoz, úvazek: . Mzda min. 13500 kč, mzda max. 16000 kč. Volných pracovních míst: 6. Poznámka: jedná se o ostrahu autosalonu (monitoring) vrátný. Pracoviště: Enttiva s.r.o. místo výkonu práce, . Informace: Dana Zachová, +420 777 066 677.

Let's block ads! (Why?)

https://sip.denik.cz/celebrity/vladka-erbova-je-vysmata-kristelova-s-repkou-budou-pykat-za-sexualni-inzeraty-20180326.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vlaďka Erbová slaví: Kristelová s Řepkou BUDOU PYKAT ZA SEXUÁLNÍ INZERÁTY!"

Post a Comment

Powered by Blogger.