Search

Prachařová nezvládá kritiku! Vzteklým gestem pošpinila nevinné a sebe ztrapnila

Vysloužila modelka měla na nohách viditelné modřiny, za což jí mnozí kritizovali, stejně tak jako za povislý zadek, prsa a vypouklé bříško. Většina zúčastněných se shodla na tom, že po dvou dětech má skutečně pěknou a štíhlou postavu, ale na přehlídková mola už to zkrátka není. Že čas zastavit prostě nejde.

Agátě vlna kritiky velmi zvedla mandle a ještě pět dní po přehlídce se navezla do mladších kolegyň. Na sociální síť umístila koláž fotek, kam kromě té své umístila i dvě modelky, včetně Lucie Kovandové. „18 a bez dětí, 32 a 2 děti a 24 bez dětí. Taky si udělám koláž,“ napsala k fotografiím.

Tyto dívky vybrala záměrně proto, že ani ony na fotografii nemají perfektně vypracovaná a štíhlá stehna, mají celulitidu a o vosím pase by se taky mluvit nedalo. Chtěla tak všem ukázat, že vypadá pořád lépe jako matkou dvou dětí, než o několik let mladší slečny, které jejich tělo živí a žádné porody za sebou nemají.

Do Prachařové se okamžitě pustila řada žen s tím, že se tímto projevem ponížila, a že se nedokáže nad kritikou veřejnosti povznést. Zdá se, že ani tento tah na svou obhajobu, ji nevyšel.  

VIDEO: Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně?

1080p720p360p

Agáta Prachařová: Proč drží syna a malou dceru odděleně? David Turek, Lukáš Červený

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/532288/pracharova-nezvlada-kritiku-vzteklym-gestem-pospinila-nevinne-a-sebe-ztrapnila.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Prachařová nezvládá kritiku! Vzteklým gestem pošpinila nevinné a sebe ztrapnila"

Post a Comment

Powered by Blogger.