Search

Felix Slováček se o 40 let mladší Lucie Gelemové nemůže nabažit: Takhle jako mlsný kocour osahával její stehýnko

Felix Slováček se k Lucii Gelemové pořád tulí.

Felix Slováček se k Lucii Gelemové pořád tulí. Foto: Super.cz/Herminapress, Profimedia.cz

21. března 2018 16:58

Saxofonista a známý hudebník Felix Slováček (74) je ze své výrazně mladší přítelkyně Lucie Gelemové (35) pořád celý paf. Ač s ambiciózní výtvarnicí chodí už čtyři roky, pořád se jí nemůže nabažit.

Stále ještě právoplatný manžel Dády Patrasové (61) je na prahu pětasedmdesátky (jubileum oslaví v pátek) stále velmi vitální a pro ženy má obrovskou slabost. A něžnůstky s Lucií si neodpustí ani na veřejnosti.

Naposledy osahával stehýnko své krásky v zákulisí narozeninového koncertuDalibora Jandy (64). A stihl u toho i čile konverzovat. Inu láska kvete v každém věku a Felix si užívat opravdu umí.

A dokonce se ani ve svém věku nebrání dalšímu dítěti. "Pakliže bude moje žena a já budu schopen, tak asi jo. Jsem přesvědčený o tom, že se Lucie dožije toho, že bude mít děti. Otázka je, jestli u toho budu já, nebo nějaký jiný mladý muž. Nějaký život mám za sebou a počítám s tím, že se ještě budu chvíli držet v určité kondici,“ nechal se nedávno slyšet v rozhovoru pro Super.cz. Felix je zkrátka pořád akční muž v nejlepších letech. 

Anna Veškrnová,Super.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/557114-felix-slovacek-se-o-40-let-mladsi-lucie-gelemove-nemuze-nabazit-takhle-jako-mlsny-kocour-osahaval-jeji-stehynko.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Felix Slováček se o 40 let mladší Lucie Gelemové nemůže nabažit: Takhle jako mlsný kocour osahával její stehýnko"

Post a Comment

Powered by Blogger.