Search

Koronavirus dostal Bonda, premiéra v Číně zrušena - Novinky.cz

Čínská kina už úřady kvůli šíření nebezpečné nemoci zavřely. I kdyby se v dubnu všechna otevřela, tamní fanoušci se stejně nesetkají s tvůrci a hvězdami filmu, jak bylo původně v plánu, protože jim bylo doporučeno do země nejezdit.

Nemoci způsobené novým typem koronaviru v pevninské Číně podlehlo již 1868 lidí. Nakažených je přes 72 000, informovala v úterý s odvoláním na čínské zdravotnické úřady agentura Reuters. Během pondělí zaznamenala Čína 98 nových úmrtí, 93 z nich hlásí provincie Chu-pej, která je považována za epicentrum nákazy. Podle nové studie čínských vědců činí úmrtnost na nemoc Covid-19 2,3 procenta.

Poslední díl s Craigem

Ve zbytku světa vstoupí Bond do kin v dubnu. Jde o poslední díl, kde hraje agenta 007 britský herec Daniel Craig. V dalších rolích uvidíme Ralpha Fiennese (M), Naomie Harrisovou (Moneypenny) nebo Bena Whishawa (Q). Bondova protivníka ztvárnil Rami Malek, který hrál Freddieho Mercuryho ve snímku Bohemian Rhapsody.

Americká zpěvačka Billie Eilish nedávno zveřejnila filmovou píseň No Time to Die. Snaží se zapadnout do bondovského stylu balad s orchestrálním pozadím. Naživo ji zazpívá příští úterý na udílení cen Brit Awards.

Zpěvačka nedávno ovládla hlavní kategorie cen Grammy, dostala ceny za nejlepší album roku, nejlepší píseň, nejlepší nahrávku i objev roku nebo popové vokální album.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMibWh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ova3VsdHVyYS9maWxteS1zZXJpYWx5L2NsYW5lay9rb3JvbmF2aXJ1cy1kb3N0YWwtYm9uZGEtcHJlbWllcmEtdi1jaW5lLXpydXNlbmEtNDAzMTM4MTfSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Koronavirus dostal Bonda, premiéra v Číně zrušena - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.