Search

Komedie Chlap na střídačku zlákala 77 tisíc diváků, Judy jen pět tisíc - iDNES.cz

Druhé místo patřilo komiksové hrdince snímku Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn), již vyhledalo dvacet tisíc fanoušků, třetí příčku udržela Příliš osobní známost se 17 tisíci zájemců.

Následující pozice obsadily filmy proti děti, jmenovitě Tlapková patrola: Vždy ve střehu a Dolittle. Novinky týdne skončily hluboko v poli, horor Fantasy Island zůstal těsně pod hranicí devíti tisíc a oscarová Judy na pěti tisících lidí.

Dvacetimístný žebříček Unie filmových distributorů uzavírá sportovní dokument Attila, na který přišlo skoro a dva a půl tisíc návštěvníků, bezmála tři tisíce jich vyhledalo snímek Parazit, který se vrátil po svém oscarovém triumfu.

Původní premiéru měl Parazit před třiadvaceti týdny a od té doby u nás nasbíral pouze čtyřicet tisíc diváků, kteří v pokladnách kin zanechali necelých šest milionů korun.

Celková návštěvnost aktuálního víkendu se držela průměru, třebaže proti minulým výsledkům se o několik procent zvýšila. Do kin se podívalo na 235 tisíc lidí a tržby překročily 36 milionů korun.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZWh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2t1bHR1cmEvZmlsbS10ZWxldml6ZS96ZWJyaWsta2luLWNobGFwLW5hLXN0cmlkYWNrdS5BMjAwMjE3XzE1MzQzMV9maWxtdmlkZW9fc3Bt0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Komedie Chlap na střídačku zlákala 77 tisíc diváků, Judy jen pět tisíc - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.