Search

Vojta Dyk pobouřil Slovensko: Vykašlal se na pravidla! - stars24.cz

Slováci si Vojtu Dyka na svůj ples v opeře pozvali dost pravděpodobně naposledy. Nejen hosty, ale i obyčejné lidi pobouřilo, jak pojal své hudební vystoupení. Úplně se totiž vykašlal na jakákoliv pravidla.

Češi před pár dny otevírali zrekonstruovanou budovu Státní opery, ples v ní ale zatím nepořádali. Na Slovensku se akce s názvem Ples v opeře, ačkoliv dějištěm je Slovenské národní divadlo, konala. Jedna z českých celebrit tam naší zemi moc dobře nereprezentovala.

Slováci si jako hudební doprovod pozvali Vojtu Dyka s jeho B-Side Bandem a nestačila se divit tomu, jak se tam herec předvedl. Na velice formální akci s jasně daným dress-codem si oblékl tričko, na pódiu navíc odhodil boty a řádil jen v barevných ponožkách.

Lidé to samozřejmě nenechali bez povšimnutí, český herec a zpěvák je tentokrát pěkně pobouřil. „Už jenom sandály mu k těm ponožkám chybí,“ psali Slováci na sociálních sítích. Evidentně nechápali, co si to manžel Tatiany Vilhelmové dovolil. V šatníku a botníku měl určitě vhodnější kousky.

„Tohle by si nedovolil ani zesnulý maestro Gott. Ten si vždycky vážil obecenstva a byl elegantní každým coulem. Zpívat Dyk umí, ale to tak všechno… Připadá mi velmi namyšlený,“ pouštěli se do něj čtenáři serveru topky.sk. Tak uvidíme, jestli se příště poučí.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZ2h0dHBzOi8vc3RhcnMyNC5jei9jZWxlYnJpdHkvY2Vza2UtY2VsZWJyaXR5LzE2NTk5LXZvanRhLWR5ay1wb2JvdXJpbC1zbG92ZW5za28tdnlrYXNsYWwtc2UtbmEtcHJhdmlkbGHSAWtodHRwczovL3N0YXJzMjQuY3ovYW1wL2NlbGVicml0eS9jZXNrZS1jZWxlYnJpdHkvMTY1OTktdm9qdGEtZHlrLXBvYm91cmlsLXNsb3ZlbnNrby12eWthc2xhbC1zZS1uYS1wcmF2aWRsYQ?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vojta Dyk pobouřil Slovensko: Vykašlal se na pravidla! - stars24.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.