Search

Věštkyně Jolanda zemřela: Velký špatný zasáhlo ty, kteří ji milovali - eXtra.cz

Všichni ti, kteří milovali její věštby, jsou zaskočeni. Zemřela velmi známá věštkyně Jolanda. Smutnou zprávu redakci eXtra.cz potvrdil její syn David. Jolanda vystupovala v několika televizních projektech. Některé její hlášky zlidověly.

Vědma a kartářka Jolanda zemřela po komplikované nemoci. Osudný se jí stal zápal plic.

„Ano je to pravda. Maminka umřela už včera. Teď jsem v její kanceláři a řeším tu nějaké věci. Kdy bude pohřeb a jak to bude dál. O pohřbu dám pak vědět,“ uvedl pro redakci eXtra.cz její syn David.

Vidím velký špatný

Kartářka Jolanda roky působila také na televizních obrazovkách. Mezi její legendární výroky patří hláška, že vidí velký špatný.

Jolandě jsme volali na začátku ledna. Chtěli jsme v redakci eXtra.cz vědět, co čeká Česko v roce 2020. Jak to bude s prezidentem Zemanem (75) a zda Ivana Gottová (43) nalezne lásku. Ale vědma už neměla na rozhovor o budoucnosti energii. „Já nevím, co bude se Zemanem. Zavolejte mu, ať vám to poví. Já ani nevím, co bude se mnou. Už se necítím moc dobře,“ smutně odvětila.

O úmrtí legendární vědmy Jolandy připravujeme další podrobnosti. Sledujte eXtra.cz.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiV2h0dHBzOi8vd3d3LmV4dHJhLmN6L3Zlc3RreW5lLWpvbGFuZGEtemVtcmVsYS12ZWxreS1zcGF0bnktemFzYWhsby10eS1rdGVyaS1qaS1taWxvdmFsadIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Věštkyně Jolanda zemřela: Velký špatný zasáhlo ty, kteří ji milovali - eXtra.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.