Search

Oscar 2020: Nominace? Šanci má i Nabarvené ptáče - Novinky.cz

Za režii jsou letos nominováni Martin Scorsese (Irčan), Todd Phillips (Joker), Sam Mendes (1917), Quentin Tarantino (Tenkrát v Hollywoodu) a Bong Joon Ho (Parazit).

Na mužský herecký výkon v hlavní roli kandidují Antonio Banderas (Pain and Glory), Leonardo DiCaprio (Tenkrát v Hollywoodu), Adam Driver (Manželská historie), Joaquin Phoenix (Joker) a Jonathan Pryce (Dva papežové), z hereček Cynthia Erivová (Harriet), Scarlett Johanssonová (Manželská historie), Saoirse Ronanová (Little Women), Charlize Theronová (Bombshell) a Renée Zellwegerová (Judy).

Za ženský herecký výkon ve vedlejší roli byly nominovány Kathy Batesová (Richard Jewell), Laura Dernová (Marriage story), Scarlett Johanssonová (Králíček Jojo), Florence Pughová (Little Women) a Margot Robbieová (Bombshell).

V mužské kategorii to byli Tom Hanks (A Beautiful Day in the Neighborhood), Anthony Hopkins (Dva papežové), Al Pacino (Irčan), Joe Pesci (Irčan) a Brad Pitt (Tenkrát v Hollywoodu).

Celkem mají Oscary 24 kategorií. Vyhlášení vítězů proběhne v noci z 9. na 10. února v Hollywoodu. Televizní přenos obvykle sledují desítky milionů lidí a opět se odehraje bez moderátora. V roce 2019 měl Oscary moderovat herec Kevin Hart, ale ten odstoupil poté, co někdo upozornil na jeho urážlivé výroky o homosexuálech. Akademie se pak rozhodla, že to zkusí úplně bez moderátora. Letos se situace opakuje.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicWh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ova3VsdHVyYS9maWxteS1zZXJpYWx5L2NsYW5lay9idWRvdS1vem5hbWVueS1ub21pbmFjZS1uYS1vc2Nhcnktc2FuY2ktbWEtaS1tYXJob3VsLTQwMzA5NzUw0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Oscar 2020: Nominace? Šanci má i Nabarvené ptáče - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.