Search

Na Hru o trůny naváže v roce 2022 Rod draka - Novinky.cz

Nový seriál ohlásil programový šéf HBO Casey Bloys, který dodal, že je to zatím odhad a přesnější být nemůže. Nenavazuje přímo na děj Hry o trůny, má se odehrávat naopak 300 let před ním.

„Právě teď nad tím sedí a rozvrhují si ten příběh. Hádám, že to uvidíme v roce 2022,“ uvedl.

Jiný prequel s Naomi Wattsovou v hlavní roli byl mezitím odpískán. „Pilotní díly – někdy se to sejde a někdy ne,” řekl záhadně Bloys a neupřesnil, proč vlastně projekt nerealizují. Děj se měl odehrávat ještě dříve, před 8000 lety.

Hra o trůny skončila v roce 2019. Šlo o superúspěšnou fantasy sérii, která získala mnoho cen a trhala rekordy ve sledovanosti. Fanoušci však bouřlivě protestovali proti způsobu, jak autoři celý příběh ukončili. Vznikl podle knižní předlohy George R. R. Martina a děj se odehrával ve fiktivní zemi Westeros, která připomínala středověk. Jako volnou inspiraci použili anglickou válku růží.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiaGh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ova3VsdHVyYS9maWxteS1zZXJpYWx5L2NsYW5lay9uYS1ocnUtby10cnVueS1uYXZhemUtdi1yb2NlLTIwMjItZHVtLWRyYWthLTQwMzEwMTMz0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Na Hru o trůny naváže v roce 2022 Rod draka - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.