Search

Královna, Harry, Charles a William. Británii čeká královský summit - tn.cz

Jednání se odehrají v královnině sídle v Sandringhamu a účastnit se jich mají kromě panovnice a Harryho také "odpadlíkův" otec Charles a bratr William. Meghan Markle se s nimi má spojit telemostem z Kanady, kam odletěla krátce po šokujícím oznámení, píše CNN s odkazem na zdroj z královského paláce.

Podle portálu jde o první osobní setkání členů královské rodiny od chvíle, kdy Harry a Meghan minulou středu navzdory naléhání Alžběty II celému světu oznámili, že chtějí začít pracovat a získat finanční nezávislost.

Schůzka je v souladu s přáním královny, která jasně uvedla, že chce, aby se další fungování vévody a vévodkyně ze Sussexu, tedy Harryho a Meghan, vyřešilo co nejrychleji.

BBC nicméně připomíná, že monarchie musí být při určení nových rolí odbojného páru obezřetná, protože je to precedens do budoucna. Obě strany prý také počítají s tím, že ať už se dohodne cokoliv, zavedení nového "režimu" nějakou dobu potrvá.

Krok Harryho a Meghan může být promyšlený tah. Více v reportáži TV Nova:

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiXmh0dHBzOi8vdG4ubm92YS5jei9jbGFuZWsva3JhbG92bmEtaGFycnktY2hhcmxlcy1hLXdpbGxpYW0tYnJpdGFuaWktY2VrYS1rcmFsb3Zza3ktc3VtbWl0Lmh0bWzSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Královna, Harry, Charles a William. Británii čeká královský summit - tn.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.