Search

Série Pán prstenů našla novou krásnou elfku Galadriel - Novinky.cz

Nová Galadriel patří teď v zámoří k rostoucím hvězdičkám, v roce 2020 má být v kinech její horor Saint Maud a současně hraje v seriálu HBO His Dark Materials. Také má hrát v novém britském Draculovi a do kin má jít v květnu ještě snímek The Personal History of David Copperfield. V minulosti se objevila v seriálu Patrick Melrose.

Informaci o obsazení přinesl americký server Variety, studio Amazon oficiálně nic nekomentovalo. Seriál je inspirován dílem spisovatele J. R. R. Tolkiena, ale nejde o adaptaci knižní trilogie, děj pravděpodobně nebude mít s Tolkienem společného vůbec nic. Příběh píše tým autorů pod vedením J. D. Paynea a Patricka McKaye, Bryan Cogman se připojil jako konzultující producent. Několik dílů by měl režírovat J. A. Bayona. Seriál se má odehrávat před dějem knih, kdy teprve vznikaly mocné prsteny.

Joseph Mawle

Foto: Profimedia.cz

Amazon seriálu tak věří, že už v listopadu objednal i natočení druhé sezony, aniž by někdo viděl první. Hotový není ani jeden díl.

U fanoušků ale vzbuzuje i obavy, že by mohlo jít jen o nekonečnou komerční sérii využívající slavné jméno. Dědicové spisovatele J. R. R. Tolkiena projektu zřejmě věří, když natáčení schválili. Výkonnými producenty série jsou Lindsey Weberová, Bruce Richmond, Gene Kelly a Sharon Tal Yguadová, spoluautory a výkonnými producenty Gennifer Hutchisonová, Jason Cahill a Justin Doble.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicmh0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ova3VsdHVyYS9maWxteS1zZXJpYWx5L2NsYW5lay9zZXJpZS1wYW4tcHJzdGVudS1uYXNsYS1ub3ZvdS1rcmFzbm91LWVsZmt1LWdhbGFkcmllbC00MDMwNzU1MNIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Série Pán prstenů našla novou krásnou elfku Galadriel - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.