Search

Poslední bondovka s Craigem zveřejnila trailer - Novinky.cz

Snímek se natáčel v Itálii, v Anglii či v Norsku. Vedle Daniela Craiga uvidíme také Ralpha Fiennese (M), Naomie Harrisovou (Moneypenny) a Bena Whishawa (Q).
Bondova protivníka si střihl slavný Rami Malek. Ten na sebe upozornil již televizním seriálem Mr. Robot a k největší slávě mu dopomohla role zpěváka Freddieho Mercuryho ve snímku Bohemian Rhapsody.

Pětadvacátý film o Jamesi Bondovi by měl mít premiéru 3. dubna 2020 ve Velké Británii.

Bondovky se určitě budou natáčet dále, není ale jasné, kdo bude představitelem agenta 007 s povolením zabíjet. Psalo se už o černošském herci nebo i o tom, že by Bond mohl být žena.

Podle britského průzkumu z roku 2018 by většině Britů nevadil Bond pocházející z tamní etnické menšiny. Nejvíce dotázaných by si přálo, aby se Craigovým nástupcem v roli Jamese Bonda stal Idris Elba (28 procent), na druhém místě skončil Tom Hardy (11 procent). Menšina respondentů považuje za přijatelné, aby byl Bond homosexuál, a nepřijatelné je i to, aby se proměnil v ženu.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMia2h0dHBzOi8vd3d3Lm5vdmlua3kuY3ova3VsdHVyYS9maWxteS1zZXJpYWx5L2NsYW5lay9wb3NsZWRuaS1ib25kb3ZrYS1zLWNyYWlnZW0tenZlcmVqbmlsYS10cmFpbGVyLTQwMzA2MDIw0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Poslední bondovka s Craigem zveřejnila trailer - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.