Search

Playback v autě, vzpomínka od Chinaski a písmeno F. Tak se sociální sítě loučí s Karlem Gottem - SeznamZprávy.cz

Jednu z nejdojemnějších vzpomínek sdílel na svém Facebooku bývalý fotbalista Pavel Steiner. Video, ve kterém Karel Gott zpívá na „playback z rádia“, vzniklo při cestě na Slovensko.

Je mě hodně smutno, je mě neskutečně smutno, zlověstné a ničemné ticho, momentální prázdno...Karla Gotta jsem miloval a...

Zveřejnil(a) Pavel Steiner dne Středa 2. října 2019

Po sítích se také začalo šířit video ze včerejšího koncertu kapely Chinaski, která v Lucerně křtila novou desku. Skupina zahrála i jednu ze svých nejslavnějších písní – První signální – za potlesku zejména v části „až se dneska večer budu tvářit zas jak Karel Gott“.

Fotbalová Slavia, která ve středu večer hrála sledovaný zápas Ligy mistrů s Dortmundem, připomněla zesnulého zpěváka minutou ticha a písní Včelka Mája.

A do oběhu se dostal i starý záznam z televizního pořadu, ve kterém Karel Gott „zabrouzdal i do vod beatboxu“.

Sociální sítě zaplavila tradiční zkratka RIP, tedy odpočívej v pokoji. Nově se ale objevilo i písmeno F – které odkazuje na počítačovou hru Call od Duty. V ní se stisknutím klávesy F vyjadřuje úcta k mrtvému soupeři.

Foto: Seznam.cz

Písmeno F na sociálních sítích.

A nesmí chybět ani narážky na to, že Karel Gott pravidelně vyhrával anketu Zlatý slavík a již tradičně své vítězství komentoval slovy: To jsem opravdu nečekal.

Let's block ads! (Why?)

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/playback-v-aute-nebo-vzpominka-na-koncerte-chinaski-tak-se-socialni-site-louci-s-gottem-80032

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Playback v autě, vzpomínka od Chinaski a písmeno F. Tak se sociální sítě loučí s Karlem Gottem - SeznamZprávy.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.