Search

Rambo je zpět a vzkazuje: Rozsekám vás na kusy - Novinky.cz

Režisér Adrian Grunberg obsadil vedle Sylvestra Stallonea herce, jako jsou Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Óscar Jaenada a Louis Mandylor.

Rambo už mnohokrát sliboval, že to je naposledy, ale nebylo. Další akční peklo rozpoutá veterán v Americe. Usadil se totiž na ranči v Arizoně a konečně nalezl i někoho, na kom mu osobně záleží.

Dcera jeho dávného přítele se vydá za hranice do Mexika, kde ji unese místní mafie. Únosy dívek pro nucenou prostituci provádí zločinci v Mexiku celkem běžně, v tomto případě si ale vybrali špatně.

Rambo popáté rozpoutá válku.

Foto: Bontonfilm

„Jde k vám smrt a není nic na světě, co by vám pomohlo ji zastavit,“ oznámí Rambo mexickému drogovému kartelu. Jak to může dopadnout? Přece jako vždycky.

Rambo vždy říká, že je to naposledy. Bude to tentokrát pravda?

Foto: Bontonfilm

Rambo se poprvé objevil v roce 1982. Následoval druhý a třetí díl a po delší pauze Rambo 4 v roce 2008, který se odehrával v Barmě. Naivní přímočarý příběh překonal v míře násilí snad všechny předchozí díly. Stallone v něm zabil asi sto padesát postav, nechyběla střelba lukem do oka a skrz hlavu a poletující končetiny.

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/kultura/clanek/rambo-je-zpet-a-vzkazuje-rozsekam-vas-na-kusy-40295364

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Rambo je zpět a vzkazuje: Rozsekám vás na kusy - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.