Search

Nová alba: Lana Del Rey, Sheryl Crow, Tool, Missy Elliott a další - Novinky.cz

Lana Del Rey: Norman Fucking Rockwell

Již šesté album vydává americká zpěvačka Lana Del Rey. Jako obvykle na něm koketuje s popem, ale stylově mu dává mnohé další přídomky. Tentokrát se inspirovala v psychedelické hudbě, folku, trip-hopu i klasických rockových baladách.

Obal alba

Foto: Polydor

Tool: Fear Inoculum

Po dlouhých třinácti letech nabízí americká skupina Tool, která dobu své největší slávy prožívala v devadesátých letech a letos koncertovala v Praze, nové album. Je na něm sedm dlouhých skladeb, z nichž každá je pečlivě zaranžovanou artrockovou kompozicí moderního střihu.

Obal alba

Foto: RCA

 

Sheryl Crow: Threads

Threads je v pořadí jedenácté studiové album americké písničkářky Sheryl Crow. Jsou na něm skladby, na nichž v minulosti pracovala se svými oblíbenci. Redemption Day nazpívala s Johnnym Cashem, The Worst s Keithem Richardsem z Rolling Stones, zachyceny jsou na něm i spolupráce s Chrisem Stapletonem, Erikem Claptonem, Stingem a dalšími.

Obal alba

Foto: Big Machine

 

Natasha Bedingfield: Roll With Me

Osmnáct nových skladeb a hrací doba šest minut přes hodinu. Takové je nové album britské zpěvačky Natashy Bedingfieldové, jež má v její diskografii číslo čtyři. Splétá v něm vlivy popu a r’n’b, činí tak ležérně a s rutinou.

Obal alba

Foto: Universal Music

 

Missy Elliott: Iconology (EP)

Na novém albu americké zpěvačky Missy Elliottové je pět skladeb, z toho ta závěrečná je remixem předcházející nazvané Why I Still Love You. Umělkyně tradičně pojí hip-hop s moderním popem, mezi producenty a spoluautory písní na desce je i Timbaland.

Obal alba

Foto: Atlantic

 

Band of Heysek: I’m Glad I Met You

Nová nahrávka brněnské kapely Band of Heysek navazuje na debutové album Shovel & Mattock. Zvuk se posouvá do pestřejších poloh i díky mezinárodní spolupráci. Trio doplnil hráč na Hammondy Omer Blentić ze Sarajeva a vznikla emotivní bluesrocková deska.

Obal alba

Foto: Indies Scope

 

Martin Hrbáč a Musica Folklorica: Majstr

Martin Hrbáč je aktivní horňácký primáš a zpěvák, jenž je i v osmdesáti letech vynikajícím interpretem lidových písní. Dokladem toho je album Majstr, které nahrál s Musicou Folklorikou. Deska přináší pohled na písňový fond na Horňácku a přilehlém moravskoslovenském pomezí.

Obal alba

Foto: Indies Scope

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/kultura/clanek/nova-alba-lana-del-rey-sheryl-crow-tool-missy-elliott-a-dalsi-40295300

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nová alba: Lana Del Rey, Sheryl Crow, Tool, Missy Elliott a další - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.