Search

Vévodkyně Meghan NEBEZPEČNĚ TLOUSTNE! Co se s ní děje? - stars24.cz

Většinu žen trápí ten samý problém. Před porodem naberou kila, která se pak snaží shodit. U Meghan to má ale opačný průběh, během těhotenství vypadala, skvěle. Ale teď? Přibrala!

Na přibírání už dříve upozornil časopis Globe s tím, že Meghan bojuje s depresí. Následně magazín tvrdil, že Harry musel Meghan poslat na terapii, protože se "snaží vyrovnat s mateřstvím," a má neustálé nutkání jíst. Díky tomu prý přibrala téměř 17 kilo.

Časopis se odkazuje na zasvěcený zdroj přímo z paláce, který tvrdí, že Meghan byly deprese "diagnostikovány po porodu a jsou tak silné, že sotva vstane z postele."

Meghan ale podle magazínu odmítá léčbu a jediné co chce, je sedět ve svém pokoji, plakat a jíst sladkosti. Na nic jiného prý nemá sílu. Pravděpodobně ani na to, aby se starala o svého syna.

To se nakonec ukázalo jako nepravdivá informace, faktem ale je, že Meghan skutečně přibrala. Všimli si toho i sami Britové, kteří na to upozorňují na sociálních sítích.

Nejvýrazněji to je vidět v pase, vévodkyně ale má i baculatější tváře. Že by jí chyběl pohyb? Tomu se nechce věřit, když si ve svém sídle ve Frogmore Cottage zbudovala za miliony ze státní kasy tělocvičnu...

Let's block ads! (Why?)

https://stars24.cz/celebrity/svetove-celebrity/11799-vevodkyne-meghan-nebezpecne-tloustne-co-se-s-ni-deje

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vévodkyně Meghan NEBEZPEČNĚ TLOUSTNE! Co se s ní děje? - stars24.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.