Search

Všechny moje lásky jako seriál? Možná jen ukradený název - Novinky.cz

Hlavní role v seriálu mají mít Jake Lacy a Zoe Kravitzová, dcera rockera Lennyho Kravitze. Původního hrdinu hrál ve filmu John Cusack, který kraloval svému neúspěšnému obchůdku s vinyly, kde se celé dny bavil se dvěma podivíny o hudbě a složitě se rozcházel se svou partnerkou Laurou.

Při bližším pohledu vychází najevo, že seriál má stejný název, ale úplně jiný příběh než kniha. Odehrává se v současnosti a je vyprávěn z pohledu dívky, která se jmenuje stejně jako původní hrdina Rob a má ráda hudbu. Jake Lacy hraje cool frajírka Clyda, který právě přichází do města, kde nikoho nezná. Snaží se zaujmout Rob, ale o hudbě vlastně nic moc neví.

Zoe Kravitzová

Zoe Kravitzová

FOTO: HBO

Projekt vyvolává už předem rozpaky, protože využívá zavedenou značku, ovšem nemá s původním románem téměř nic společného, na což také na internetu jeden z fanoušků upozornil.

Zoe je sice sympatická a asi i talentovaná, jenže celý vtip Hornbyho románu byl založen na tom, že hlavní hrdina Rob byl muž, třicátník z Anglie, který reflektoval své vztahy, kamarády a práci výrazně subjektivním mužským způsobem. Pokud je v seriálu v rámci současných trendů Rob Afroameričanka, tak to moc nedává smysl a bylo by poctivější slavný název Nicka Hornbyho nepoužívat. Spisovatel se také na seriálu nepodílí.

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/kultura/503080-vsechny-moje-lasky-jako-serial-mozna-jen-ukradeny-nazev.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Všechny moje lásky jako seriál? Možná jen ukradený název - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.