Search

Temné tajemství pohoří Tribeč poodhalí mysteriózní thriller Trhlina - Novinky.cz

Čerstvý absolvent Igor v rámci své praxe v budově bývalé psychiatrické léčebny narazí na záznamy pacienta Waltera Fischera, který před sedmdesáti lety záhadně zmizel v tribečských lesích. Na rozdíl od jiných se ale po dvou měsících objevil. Zraněný, naprosto dezorientovaný a s podivnými popáleninami na těle. Co se mu stalo, ovšem bohužel nebyl schopen vysvětlit a nikdy se nezotavil.

Příběh začíná mezi zdmi bývalé psychiatrické léčebny.

Příběh začíná mezi zdmi bývalé psychiatrické léčebny.

FOTO: TV JOJ

Záhada Igora zaujala natolik, že vypátrá informace o několika nevyřešených případech lidí, které ve zlověstném lese potkala nevysvětlitelná smrt. S přítelkyní Miou, milovníkem konspiračních teorií Andrejem a skeptickým kamarádem Davidem se do tribečských lesů na vlastní pěst vydává. Postupně odhalují stále děsivější skutečnosti a zažijí věci, které se naprosto vymykají jejich chápání. Nevinné pátrání rozhodně neprobíhá podle představ jeho aktérů a dobrodružný výlet se mění v tragédii...

Nevinné pátrání v hlubokém lese neprobíhá podle představ jeho aktérů.

Nevinné pátrání v hlubokém lese neprobíhá podle představ jeho aktérů.

FOTO: TV JOJ

V hlavních rolích se objeví Matej Marušin, Mária Bartalosová, Tomáš Maštalír a Dávid Hartl. Režie se ujal Peter Bebjak, který je podepsán pod filmovými počiny Čára, Zlo, Čistič či Meruňkový ostrov a na kontě má i několik úspěšných seriálů – namátkou jmenujme například Mordpartu, Četníky z Luhačovic či Za sklem.

Let's block ads! (Why?)

https://www.novinky.cz/kultura/502082-temne-tajemstvi-pohori-tribec-poodhali-mysteriozni-thriller-trhlina.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Temné tajemství pohoří Tribeč poodhalí mysteriózní thriller Trhlina - Novinky.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.