Search

Strach o Jiřinu Bohdalovou: Rodina herečky se obává o její zdraví! - stars24.cz

Dcera herečky Jiřiny Bohdalové (87) Simona Stašová (64) má o svou maminku strach! V minulosti se doma nepříjemně zranila a tím všechny pořádně vyděsila. Její blízcí se proto rozhodli neponechat nic náhodě!

Zdravotní úrazy a pád ve vlastním domě – to vše v poslední době Jiřina Bohdalová prožila! Není divu, že o ni má její rodina strach! „To znovu nechci zažít,“ přiznává Stašová. Pomoc tak nově mají herečce, která je i v 87 letech velmi aktivní, zajistit speciální SOS hodinky pro případ nouze.

Když se Bohdalová loni vrátila z USA, spadla doma ze schodů, čímž pořádně vyděsila své blízké. „Něco podobného jsem zažila i se svým tatínkem, který si při pádu vážně poranil hlavu. Bylo to strašné a přála jsem si, abych to už nikdy nezažila,“ cituje Simonu Stašovou deník Aha!

I díky ni tak, teď Jiřina Bohdalová nosí nový doplněk na levé ruce. Během natáčení posledního dílu pořadu Hobby naší doby na sobě měla herečka a moderátorka SOS hodinky.

Ty mají nouzové tlačítko, díky kterému lze i na dálku aktivovat poplach. Po zmáčknutí tlačítka je vyslána SMS zpráva na nastavená telefonní čísla. Pokud se tedy Jiřině Bohdalové opět stane nějaký úraz, bude si moci hned přivolat pomoc!

Let's block ads! (Why?)

https://stars24.cz/celebrity/ceske-celebrity/9020-strach-o-jirinu-bohdalovou-rodina-herecky-se-obava-o-jeji-zdravi

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Strach o Jiřinu Bohdalovou: Rodina herečky se obává o její zdraví! - stars24.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.