Search

Maroš Kramár se po dvaceti letech rozvedl s právničkou Nikitinovou - iDNES.cz

O tom, že manželství herce Maroše Kramára a právničky ruského původu Nataši Nikitinové prochází krizí, se spekulovalo v bulvárních médiích již delší dobu. 

„Nic netrvá věčně. S manželkou jsme se domluvili a já dostal k šedesátce svobodu. Život jde dál. Jsme šťastní, že máme tři zdravé, úžasné a inteligentní děti. Domluvili jsme se, že si budeme vzájemně pomáhat,“ řekl Kramár. 

S Natašou Nikitinovou má herec tři děti. Osmnáctiletou Tamaru, sedmnáctiletého Timura a desetiletého Marka. „Doma jsem málo, děti vychovává spíš manželka. Jsem spíš takový hodinový táta,“ připustil Kramár v červnu minulého roku v rozhovoru pro páteční magazín Rodina DNES. 

„Manželka je právnička, celkem šikovná. Je to vražedná kombinace, že je pěkná, chytrá a navíc je to advokátka. Takže musím být hodný, jinak bych při rozvodu odešel s holým zadkem,“ řekl herec v roce 2014 v pořadu televize ÓČKO s názvem Drzá Diana.

„Předmanželskou smlouvu nemáme, protože na Slovensku tento institut ještě nefunguje. Před sňatkem to nejde. Dá se udělat po svatbě, ale která by potom souhlasila. Moje žena ale říká, že se nemusím bát, kdybych chtěl někam odejít, že mi trenky nechá,“ dodal tehdy Kramár.

Maroš Kramár a Nataša Nikitinová se vzali v roce 1999 v Lisabonu. Za svědky jim šli moderátorka Zuzana Belohorcová a herec Slovenského národního divadla Jozef Vajda. 

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/maros-kramar-rozvod-natasa-nikitinova-manzelstvi.A190418_122747_lidicky_sub

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Maroš Kramár se po dvaceti letech rozvedl s právničkou Nikitinovou - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.