Search

Vyznejte se v džínách! Kolik je jich druhů, jaké jsou vhodné pro vás a kde je seženete? - Blesk pro ženy

  • 31. března 2019 | 06:00

    Najít ty správné džíny je někdy dost těžké a nezlehčuje to ani množství střihů a jejich názvů. Proč si hledání neusnadnit alespoň správnou terminologií a nalezení toho pravého střihu právě pro vaši postavu.

    Džíny nosíme všechny, jedná se o základní kousek každého šatníku, tak proč se o nich nenaučit něco nového. Kromě toho, že známe kousky s nízkým, středně vysokým a vysokým pasem, jsou zde i jiné rozdíly. Podívejte se na 15 různých střihů a na malý bonus na konci.

  • Skinny, Super skinny a Slim

    Skinny džíny jsou známé tím, že obepínají postavu a zužují nohy. Jsou elastické a upnuté a sedí spíše štíhlejším ženám, protože zvýrazní nedokonalosti. Ještě více upnuté jsou super skinny džíny. Ženy s problematickými partiemi by měly vybírat kousky méně pružné, které neodhalí každou nedokonalost.

    Skinny, Zara

    Skinny, Zara

  • Zkrácené skinny

    Tyhle džíny jsou stejné jako skinny, jen mají zkrácenou délku nohavic. Můžete tak odhalit své kotníky bez nutnosti ohrnování. Pokud ale nejste příliš vysoká, raději se těmto kalhotám vyhněte, nebo k nim noste pouze vysoké podpatky.

    Skinny crop, Mango

    Skinny crop, Mango

  • Rovné a Relaxed

    Tyhle nohavice mají rovný střih a odvedou pozornost od větších boků a bříška. Sahají pod kotníky a vyhýbat by se jim měly pouze ženy bez křivek, tedy s chlapeckou postavou. Jim podobné jsou džíny typu Relaxed, které jsou o něco širší.

    Straight, Mango

    Straight, Mango

  • Cigaretové

    Ani skinny, ani rovné, přesně to jsou cigaretové kalhoty. Jsou upnuté kolem stehen a volnější přes lýtka. Končí jen pár centimetrů nad kontíky. Slušet budou všem ženám.

    Cigaretové, Zara

    Cigaretové, Zara

  • Boyfriend a Girlfriend

    Tyhle džíny jsou až neuvěřitelně pohodlné díky jejich volnějšímu střihu a nízkému sedu. Nosit se dají se sportovními prvky ale i s kontrastně elegantními kousky. Navíc skvěle umí schovat nedostatky nohou, vyhýbat by se jim měly ženy s větším pozadím. Podobné jsou girlfriend džíny, které nemají tak nízký sed a nohavice jsou vypasovanější, přesto působí uvolněně.

    Boyfriend, Zoot.cz, Vero Moda

    Boyfriend, Zoot.cz, Vero Moda

  • Džíny s vyšším pasem a nohavicemi, které se směrem dolů zužují. Název mrkváče na ně tedy přesně sedí. Užijí si je ženy s menším zadečkem, protože právě ten spolu s hýžděmi umí skvěle vytvarovat.

    Mrkváče, Stradivarius

    Mrkváče, Stradivarius

  • Jegginy jsou tak trošku džíny a legíny zároveň. Nemají zip a v pase jsou na gumu. Obepínají postavu a umí poodhalit nedokonalosti. Ale ty ženy, které stále nedají dopustit na legíny, by se měly přeorientovat alespoň na tento pohodlný typ kalhot.

    Jeggins, House

    Jeggins, House

  • Džíny sahající až do pasu, v rovném střihu a z pevnějšího materiálu. Krásně zvýrazní ženskou postavu, pouze ženy s širšími boky a štíhlým pasem mohou mít problém sehnat padnoucí kousek, právě kvůli již zmíněnému pevnějšímu materiálu.

    Mom, Stradivarius

    Mom, Stradivarius

  • Tento typ džín je jistě moc dobře známý, a to už ze 70. let. Mají vysoký pas a u kolen se široce rozšiřují. Umí skvěle vytvarovat postavu a hodí se snad pro všechny ženy.

    Flares, Esprit

    Flares, Esprit

  • Jsou podobné zvonáčům, ale na rozdíl od nich se nohavice jen mírně rozšiřují. Bývají často i delší, aby překryly boty. Stejně tak dobře umí vytvarovat postavu, a tak se hodí každé ženě.

    Bootcut, Levis

    Bootcut, Levis

  • Tyto džíny jsou široké v celé své délce a končí buď nad kotníky (jako culottes), které nesluší každému, pouze vysokým ženám s útlou postavou, nebo dlouhé, které mohou využít ženy bez výrazných boků, nejlépe v tmavších barvách.

    Cropped Wide, Stradivarius

    Cropped Wide, Stradivarius

  • Černé, bílé, barevné

    Jako bonus tu máme džíny v jiných než modrých barvách. Černé jsou další klasikou, které by měla mít každá žena ve skříni, letos jsou navíc ukrutně trendy bílé džíny, na které si každá žena jen tak netroufne. Vybírat ale můžete i z dalších barev, které najdete v obchodech.

    Černé a bílé, Reserved

    Černé a bílé, Reserved

  • Let's block ads! (Why?)

    https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/601529/vyznejte-se-v-dzinach-kolik-je-jich-druhu-jake-jsou-vhodne-pro-vas-a-kde-je-sezenete.html

    Bagikan Berita Ini

    0 Response to "Vyznejte se v džínách! Kolik je jich druhů, jaké jsou vhodné pro vás a kde je seženete? - Blesk pro ženy"

    Post a Comment

    Powered by Blogger.