Search

Ani nová česká pohádka Čertí brko nestačila na Freddieho Mercuryho - iDNES.cz

Čertí brko, ve kterém se potkali v rolích Lucifera a jeho syna Ondřej Vetchý a Jan Cina, měla přitom k dispozici nejvíce kin. Obsadila jich 155, snímek Bohemian Rhapsody nasadilo 137 sálů. Všechny ostatní tituly víkendového žebříčku Unie filmových distributorů už se musely spokojit jen s desítkami kin.

Na třetím místě s 36 tisíci návštěvníků skončil rodinný příběh Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, na čtvrtém animovaný Grinch se 17 tisíci lidí a na pátém rovněž animované pásmo Pat a Mat: Zimní radovánky, na které se vypravilo dvanáct tisíc příznivců kutilského tandemu.

Vedle domácího Čertího brka bodovala už jen jediná novinka, hvězdě obsazený krimithriller Vdovy, který se sice pyšnil třetím nejvyšším počtem sálů, přivedl však do nich pouze pět tisíc diváků.

Naopak služebně nejstarší položkou víkendové statistiky je romantická komedie Po čem muži touží, jíž po jedenácti týdnech přibyly další čtyři tisíce fanoušků.

Za propadák lze označit teenagerský snímek Mladí zabijáci, který má po dvou týdnech necelé tři tisíce diváků. Akční Útok z hlubin za stejnou dobu získal pět tisíc návštěvníků a Sylvester Stallone coby boxer, nyní trenér Rocky ve filmu Creed II už se dotáhl na třicet tisíc diváků.

Let's block ads! (Why?)

https://kultura.zpravy.idnes.cz/zebrik-kin-csn-/filmvideo.aspx?c=A181203_133320_filmvideo_spm

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Ani nová česká pohádka Čertí brko nestačila na Freddieho Mercuryho - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.