Search

Smutná zpověď ochrnutého Ládi z Mise nový domov: Bude zase někdy úplně v pořádku? VIDEO

Rodinu Lidických bolestně zasáhla vážná nemoc tatínka Ládi, který ze dne na den ochrnul a musel žít ve specializovaném centru, kde prodělával náročnou rehabilitaci. Jaká byla vlastně příčina jeho problémů? „Neřekli mi nic určitého, ale pravděpodobně nějaká sraženina, protože mám nedomykavost chlopní nebo něco takového. Ještě mám jít na zákrok se srdcem,“ prozradil Láďa.

„Léčím se už skoro rok a pořád to probíhá. Nejsem ještě vyléčený. Je to dlouhodobá záležitost. Stále docházím dvakrát týdně na rehabilitace a ještě bych měl jet zpátky do Hrabyně. Budu si dávat žádost na opakovací léčbu. Už na kratší dobu – asi šest týdnů,“ svěřil se. Jeho stav už je prý mnohem lepší. „V Hrabyni mě dali hodně dohromady. Tam jsou opravdu profesionálové,“ dodal.

Bude ale někdy úplně v pořádku? A kdy se plánuje vrátit do práce? Podívejte se na celý rozhovor ve videu výše.

Čtvrtý díl nové řady reality show Mise nový domov můžete sledovat již ve středu 21. listopadu od 20:20 na TV Nova. Poslední odvysílaný díl najdete zdarma ke zhlédnutí na Nova Plus.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/smutna-zpoved-ochrnuteho-ladi-z-mise-novy-domov-bude-zase-nekdy-uplne-v-poradku-video.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Smutná zpověď ochrnutého Ládi z Mise nový domov: Bude zase někdy úplně v pořádku? VIDEO"

Post a Comment

Powered by Blogger.