Search

Transvestita a holka sprosťáka, co neumí zpívat: Jasmina Alagič dostala strašnou sodu za pokaženou Britney Spears

Jasmina Alagič ve slovenské Tváři napodobovala Britney Spears. Foto: TV Markíza

31. října 2018 10:40

Tentokrát se Jasmina převlékla za Britney Spears (36), což řada fanoušků Tváře nevydýchala. Jasmina přitom dostala hodně těžký úkol. Píseň I'm Slave 4 U musela zazpívat a zároveň zatančit v sexy oblečku s maketou obřího hada kolem krku.

„Celou dobu jsem měla pocit, že poslouchám Britney, tedy jen playback,“ rozhořčila se jedna z divaček, která Jasminu podezřívala z toho, že snad jen pohybovala rty a vůbec nezpívala. „Je jako transvestita, víc se podobá Miro Šmajdovi,“ přirovnával Jasminu divák k vlasáči ze SuperStar.

Nechyběly samozřejmě ani narážky na Jasminin vztah s Rytmusem (41). „Děláte z ní megahvězdu jen proto, že se pověsila na krk největšímu sprosťákovi ve slovenském šoubyznysu a že je štíhlá, jenže to není všechno,“ napsal jeden z diváků.

Alagič ani nepopřela, že si vypomohla originálním zpěvem Britney, který zněl z pozadí. „Zpívala jsem na předlohu, kterou používá Britney Spears na živých koncertech,“ řekla Novému Času moderátorka, která si z kritiky zjevně hlavu nedělá. Diváci jsou ale z jejích výkonů hodně rozčarovaní. 

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/599888-transvestita-a-holka-sprostaka-co-neumi-zpivat-jasmina-alagic-dostala-strasnou-sodu-za-pokazenou-britney-spears.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Transvestita a holka sprosťáka, co neumí zpívat: Jasmina Alagič dostala strašnou sodu za pokaženou Britney Spears"

Post a Comment

Powered by Blogger.