Search

Těhotnou Meghan musela davu vytrhnout její pistolnice! Návštěva Fiji se zvrtla

Od chvíle, co Meghan Markle oznámila světu, že je těhotná, ji na každém kroku ještě bedlivěji hlídá blonďatá ošetřovatelka (a ochranka v jedné osobě) s přísným pohledem. A teď za ni byla vévodkyně ráda. Společně totiž navštívili trh Suva, kam se na manželku britského prince Harryho přišlo podívat víc lidí, než se očekávalo.

To Meghan zaskočilo a ještě než mezi stánky vstoupila, něco špitla do ucha své ošetřovatelce. Její přítomnost na trhu byla naplánovaná  na 15 minut, ale z Meghanina výrazu bylo jasné, že tak dlouho tam zůstat nehodlá.

Než vstoupily na trh, byla tam strašná masa lidí, kteří hlasitě jásali, volali a mávali a drželi telefony nad hlavami, aby si udělali nahrávku. Meghan se zarazila a něco pošeptala jedné ze svých ošetřovatelek. Když pak vešly dovnitř, vypadala dost nejistě, vůbec to nebyla ona,“ popsal jeden z přítomných.

Podle něj se pak Meghan zastavila na krátký rozhovor s prodavačem ananasů, ale ve tváři měla velmi nejistý a znepokojený výraz. „Bylo opravdu horko a vlhko, tak je možné, že tyto podmínky nebyly vhodné pro těhotnou ženu,“ dodal očitý svědek.

Krátce nato Meghan znovu oslovila svého blonďatého strážného anděla, ta zavelela bodyguardům a s vévodkyní spěšně trh opustili. Mnoho lidí bylo velmi zklamáno, že se nezdržela déle než 8 minut, ale jiní byli naopak rádi, že ji alespoň spatřili, a doufají, že se už cítí mnohem lépe.

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-kralovske-rodiny/572767/tehotnou-meghan-musela-davu-vytrhnout-jeji-pistolnice-navsteva-fiji-se-zvrtla.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Těhotnou Meghan musela davu vytrhnout její pistolnice! Návštěva Fiji se zvrtla"

Post a Comment

Powered by Blogger.