Search

Těhotná Meghan na návštěvě Austrálie uctila princeznu Dianu

Harry s Meghan už stihli Operu a návštěvu zoo. Tam se potkali s koalou Ruby, jejíž mláďata dostala jména Meghan a Harry. Na návštěvě u generálního guvernéra  Austrálie dostali princ a vévodkyně první dárky pro miminko, které se narodí příští rok na jaře. Kromě bačkůrek z ovčí vlny si odnesli plyšového klokana s mládětem ve vaku.

Fanoušci královské rodiny, kteří bedlivě sledují a srovnávají Meghan s Kate nebo princeznou Dianou, si všimli, že vévodkyně ze Sussexu v Sydney měla motýlkové náušnice. Ty patřily Harryho matce a ze šperků po princezně Dianě si Meghan vzala také smaragdový náramek. 

Přestože je vévodkyně v jiném stavu, těhotenské bříško na ní zatím není poznat. Na sobě měla bílé šaty od australské návrhářky Karen Gee. Později se na recepci převlékla do zelených šatů od amerického návrháře Brandona Maxwella.

Harryho a Meghan čeká šestnáctidenní pobyt, během kterého kromě Austrálie navštíví také Fidži, Tongu a Nový Zéland. Celkem mají naplánovaných 76 akcí, včetně zahájení a ukončení her Invictus Games, které v roce 2014 Harry  založil. Jde o sportovní klání zraněných vojenských veteránů.

16.října 2018 v 07:00, příspěvek archivován: 16.října 2018 v 09:29

Meghan Markle wears Princess Diana's earrings and bracelet on first outing since pregnancy announcement: https://t.co/IypS9TTxKG https://t.co/R9KotwoWYp

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/vevodkyne-meghan-navsteva-australie-princezna-diana-sperky-plm-/lidicky.aspx?c=A181016_092109_lidicky_zar

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Těhotná Meghan na návštěvě Austrálie uctila princeznu Dianu"

Post a Comment

Powered by Blogger.